Diş Burun Tıkanıklığı Yapar mı Etimi Şiş Acaba

83 görüntüleme
C

Cennet K.

27 Temmuz 2025 19:25
Merhabalar, oğlum iki üç gündür ateşlendi dün dişi patladı ateşi geçti ama burnu tıkalı gibi temizliyoruz sürekli ama sanki eti şiş gibi diş çıkarma döneminde burun eti şişer mi ya da ne yapabilirim serum suyuyla temizliyorum nebuzilatör ilede saf su veriyorum ama düzelmiyor emmesi zorlaştı nefes alamadığı için ek gıda zaten yemiyor şu dönemde
S

Semanur Ş.

27 Temmuz 2025 19:30
Kuru havada yaşıyorsanız burun tıkanır nem cihazınız varsa burnu açmasına yardımcı olur diş burunla alakalı bir şey yapmaz zannediyorum ateşde belkide bu hastalığımdan olmuş olabilir çünkü bu tür hastalıklar önce ateş yapar sonra ortaya çıkar
C

Cennet K.

27 Temmuz 2025 19:36
Şehir değiştirdik 1 hafta başka şehirde durduk hava değişiminden olmuş olabilir o zaman değil mi acaba dedim diş burun etlerini şişirir mi hasta gibi değil çünkü
S

Semanur Ş.

27 Temmuz 2025 20:14
Bizi bile etkiliyor hava değişimi minicik bedenler nasıl etkilenmesin burnu bol bol nemli tutun nebülazatörle serum fizyolojik verin nefesi acıkması lazım yoksa iştahıda etkiler nefes almasınıda
C

Cennet K.

27 Temmuz 2025 21:13
Çok teşekkür ederim sağolun💐
Ö

Özlem K.

29 Temmuz 2025 12:51
Aynı şeyi üst dişler çıkarken yaşadık burnu çok tıkandı ve emmekte zorlandı birkaç gün de hafif ateş oldu sonra dişleri patladı, doktora götürdüğümüzde hiçbirşey yoktu muayene bulgusunda genel durumu da iyiydi ama biz hasta oldu olacak diye tedirginlik yaşadık sürekli şimdi üst yan dişleri çıkacak sanırım yine aynı şeyler olmaya başladı, zannedersem dişlerle ilgisi var bu durumun
C

Cennet K.

1 Ağustos 2025 08:55
Evet muhtemelen bizimde o hırıltı geçmeye başladı doktora götürdük bir şeyi yok dedi muhtemelen diştendi bizimde❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir