Diş Bronşit

103 görüntüleme
E

Ezgi K.

17 Mart 2026 01:18
Diş çıkarıyor birde hırıltısı çok bronşit ne yapmalıyım yemek yemek istemiyor sadece ağlıyor
Z

Zeynep D. T. ..

17 Mart 2026 01:41
Bizdede şuan aynı durum var. Serum fizyolojik temizleme, buhar hiç bir işe yaramadı. Doktora gittik. 3 saatte bir ventolin, gece yatarken corteir verdi. Sırtına pat pat yaptım her buhar sonrası. Buhar vermeden önce burnunu temizledim.
K

Kübra N. G.

17 Mart 2026 03:08
Zeynep Diker Taşçı
Bizdede şuan aynı durum var. Serum fizyolojik temizleme, buhar hiç bir işe yaramadı. Doktora gittik. 3 saatte bir ventolin, gece yatarken corteir verdi. Sırtına pat pat yaptım her buhar sonrası. Buhar vermeden önce burnunu temizledim.
Bizimde aynı tanıda ilaçlarda ayrıca antibiyotik klamer yazdı hastanede hava verildi burnu temzilendi yarın tekrar görelim dediler umarım bir an evvel iyileşirler
Z

Zeynep D. T. ..

17 Mart 2026 06:24
Kübra Nur Gül
Bizimde aynı tanıda ilaçlarda ayrıca antibiyotik klamer yazdı hastanede hava verildi burnu temzilendi yarın tekrar görelim dediler umarım bir an evvel iyileşirler
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama bende baby vac çok işe yaradı
Z

Zeynep D. T. ..

17 Mart 2026 06:24
Satürasyon kaç çıktı acaba
K

Kübra N. G.

17 Mart 2026 07:32
Zeynep Diker Taşçı
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama bende baby vac çok işe yaradı
5 aylık satürasyon normal dedi hemşire. Braun almıştım elektrikli bir işe yaramadı manuel kullanıyoruz onu da mı denesem. Dün hastanede cihazla temizlediler iğne de yapıldı hava alırken zaten hiç durmadı 🥹 bebişler hiç hasta olmasa keşke
E

Ezgi K.

17 Mart 2026 09:39
Bebeğim 11 aylık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir