Diş Bir Türlü Çıkmıyor

111 görüntüleme
Ç

Çağla G. S.

21 Şubat 2026 21:40
Bebeğim 8,5 aylık 4,5 ayından beri alt 2 dişi bariz bir şekilde beyazlaşmış gözüküyor bir süre sonra üst damağıda o sekilde gözükmeye basladı ara sıra damagında diş yeri şişiyo ama bir türlü patlamıyo sürekli salya akıyor bebeğim eline ne geçirse ağzını kaşıyor
N

NUR

21 Şubat 2026 22:11
Zamanı gelmemiştir benim bebegiminde 2 aylıkken başladı bariz bi şekilde belliydi daha yeni çıktı yani şuan 8 aylık acele etmeyin elbet cikicak
Ç

Çağla G. S.

21 Şubat 2026 22:12

NUR

Zamanı gelmemiştir benim bebegiminde 2 aylıkken başladı bariz bi şekilde belliydi daha yeni çıktı yani şuan 8 aylık acele etmeyin elbet cikicak

Bir sorun yoktur yani değil mi dr 12. Aya kadar zamanı var deyip konuyu kapattı🥲
N

NUR

21 Şubat 2026 22:13
Yoktur çünkü 18. Aya kadar bile normalmiş 12. Ayda kan tahılı yapıp bi sorun yoksa 18. Aya kadar normalmiş endişe etmeyin
N

NUR

21 Şubat 2026 22:14
Bende çok belli Oluyo çıkması gerekiyo diyodum 1 haftadır o dişin gözüktüğü yer iğne ucundan biraz daha büyük şekilde bembeyaz oldu 2-3 gün içinde patladi
Ç

Çağla G. S.

21 Şubat 2026 22:15

NUR

Bende çok belli Oluyo çıkması gerekiyo diyodum 1 haftadır o dişin gözüktüğü yer iğne ucundan biraz daha büyük şekilde bembeyaz oldu 2-3 gün içinde patladi

Anladımm çok teşekkür ederim
C

Cennet ..

21 Şubat 2026 23:00
Benim kızımın dişleri sekiz aylıkken ucu göründü 15 aylıkken tam çıktı ve dört taneydi sadece diğerleri daha geç çıktı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir