Diş Belirtisi mi?
200 görüntüleme

İrem A.
20 Haziran 2025 20:36
Bebeğim 17 haftalık. 38 derece ateşi var, huysuz, geceleri saat başı uyanıyor, ağlıyor. Baloncuk şeklinde salyaları var. Diş belirtisi mi? Ne yapmalıyım ? ( Ben geç çıkarmışım ama babası 4 aylık diş çıkarmış.)
S
Sakine D.
22 Haziran 2025 08:52
Aynı durumdayız 3.5 aylık bebeğim diş için erken diyo herkes ama uykusu çok bozuldu bende ne yapacağımı bilmiyorum
L
Latife
22 Haziran 2025 22:10
Diş için erken olsa bile sancıları aylar önceden başlayabiliyor. Benim bebeğim 5.5 aylık 3 aylık olduğundan beri diş sancısı var. Sürekli eliyle kaşımaya çalışıyor, aşırı salyası oluyor vb
E
Elif N. G.
23 Haziran 2025 02:24
Eğer ateş 38i geçmiyorsa ve salyalanmalarda ağıza bir seyler götürme durumu da yanında gozmlemleniyorsa kesinlikle diştir
E
Elif N. G.
23 Haziran 2025 02:25
Kesinlikle dış çıkmadan önce içeriden kök atıyor ve delerek çıkıyor bu da cok sancılı bir durum oluyor elbette

İrem A.
23 Haziran 2025 08:38
Evet 38 dereceyi geçmiyor, ishal oldu, baloncuk salyalar çıkarıyor, diş etleri şişik gibi hafif, elleri de hep ağzında
E
Elif N. G.
23 Haziran 2025 21:56
Kesinlikle diştir te-tagil öneririm kesinlikle 6.aydan beri kullanıyoruz kesinlikle bitkisel ve yatıştırıcı tavsiye ederim günde en az 2 saat arayla toplamda 4 tane verebiliyorsun
Her zaman degil tabii belli bir acıya kadar dayanabilmeli başa çıkmayı öğrenmeli is ciddiye binince hemen bir te-tagil veya uyku öncesi inanılmaz iyi oluyor hemen etki ediyor
Her zaman degil tabii belli bir acıya kadar dayanabilmeli başa çıkmayı öğrenmeli is ciddiye binince hemen bir te-tagil veya uyku öncesi inanılmaz iyi oluyor hemen etki ediyor

İrem A.
24 Haziran 2025 14:14
Teşekkür ederim ☺️
F
Fatma S. ..
24 Haziran 2025 14:41
Kızım 4. Ayda çıkardı o yüzden erken diye bişey yok. Ama diş çok ateş yapmaz siz takibini yapmaya devam edin enfeksiyon gibi bir durumu var mı yok mu diye.