Diş Belirtisi mi?

200 görüntüleme
İrem A.

İrem A.

20 Haziran 2025 20:36
Bebeğim 17 haftalık. 38 derece ateşi var, huysuz, geceleri saat başı uyanıyor, ağlıyor. Baloncuk şeklinde salyaları var. Diş belirtisi mi? Ne yapmalıyım ? ( Ben geç çıkarmışım ama babası 4 aylık diş çıkarmış.)
S

Sakine D.

22 Haziran 2025 08:52
Aynı durumdayız 3.5 aylık bebeğim diş için erken diyo herkes ama uykusu çok bozuldu bende ne yapacağımı bilmiyorum
L

Latife

22 Haziran 2025 22:10
Diş için erken olsa bile sancıları aylar önceden başlayabiliyor. Benim bebeğim 5.5 aylık 3 aylık olduğundan beri diş sancısı var. Sürekli eliyle kaşımaya çalışıyor, aşırı salyası oluyor vb
E

Elif N. G.

23 Haziran 2025 02:24
Eğer ateş 38i geçmiyorsa ve salyalanmalarda ağıza bir seyler götürme durumu da yanında gozmlemleniyorsa kesinlikle diştir
E

Elif N. G.

23 Haziran 2025 02:25
Kesinlikle dış çıkmadan önce içeriden kök atıyor ve delerek çıkıyor bu da cok sancılı bir durum oluyor elbette
İrem A.

İrem A.

23 Haziran 2025 08:38
Evet 38 dereceyi geçmiyor, ishal oldu, baloncuk salyalar çıkarıyor, diş etleri şişik gibi hafif, elleri de hep ağzında
E

Elif N. G.

23 Haziran 2025 21:56
Kesinlikle diştir te-tagil öneririm kesinlikle 6.aydan beri kullanıyoruz kesinlikle bitkisel ve yatıştırıcı tavsiye ederim günde en az 2 saat arayla toplamda 4 tane verebiliyorsun
Her zaman degil tabii belli bir acıya kadar dayanabilmeli başa çıkmayı öğrenmeli is ciddiye binince hemen bir te-tagil veya uyku öncesi inanılmaz iyi oluyor hemen etki ediyor
İrem A.

İrem A.

24 Haziran 2025 14:14
Teşekkür ederim ☺️
F

Fatma S. ..

24 Haziran 2025 14:41
Kızım 4. Ayda çıkardı o yüzden erken diye bişey yok. Ama diş çok ateş yapmaz siz takibini yapmaya devam edin enfeksiyon gibi bir durumu var mı yok mu diye.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir