Diş Ateşi mi

154 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

7 Haziran 2026 23:24
Bebeğim 10 aylık altta iki dişimiz var bu zamana kadar hiç ateşlenmedik aşıdan sonra bile bugün sabahtan beri ateşi var 37-37.5 arası daha yüksek olmadı hiç aşırı durgun bugün bı kaç gündür salya artışı vardı ama ateş hiç olmadı acaba dişten dolayı mı görünür de herhangi bir diş de yok saat 9 gibi banyo yaptırdim yarım saat öncede 1 çay kaşığı calpol verdim ağrısı varsa alsın diye
Göktenur B.

Göktenur B.

7 Haziran 2026 23:31
Eklemek istiyorum ateş sadece kafa bölgesinde tüm vücutta değil
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Haziran 2026 23:44
Diş ateş yapar ama 38 derece üzerinde olmaz hiçbir zaman sizin bahsettiğiniz gibi bebek gün içerisinde huzursuz değil keyfi yerindeyse üst iki dişin yakında geleceğine işarettir
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Haziran 2026 23:45
Ama içiniz rahat etmesi için çocuk doktorumuz muayene edip kulak burun boğaz kontrolü yapmalı bizde de hafif ateş oldu bir hafta içerisinde iki diş çıktı
Göktenur B.

Göktenur B.

7 Haziran 2026 23:49
Sibel Yılmazer
Ama içiniz rahat etmesi için çocuk doktorumuz muayene edip kulak burun boğaz kontrolü yapmalı bizde de hafif ateş oldu bir hafta içerisinde iki diş çıktı
Teşekkür ederim cevabınız için yarın bir sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum umarım yakın zamanda bizde dişlerimizi çıkarırız
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
7 Haziran 2026 23:50
Bizde diş ateşi oldu ama ateş tüm vücudunda idi ve 37.8 kadar çıktı ama 38 geçmedi. 3-4 gün kadar ara ara oldu hep
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir