Diş Ateşi - İştahsızlık ?
122 görüntüleme
M
M. B.
13 Eylül 2025 19:00
Kızım 4. Ayına bir kaç gün önce girdi yaklaşık 10 gündür çok fazla iştahsız. Ateşi 37-38 arası değişiyor. 38i çok nadir görüyor. Kan tahlilleri iyi doktoru dişlerinin kabardığını söyeldi ancak 10 günü bulması normal mi ve iştahsızlık normal mi? Bu durum öncesinde günde toplam içtiği mamanın yarısı yada yarısından biraz fazlasını içiyor.

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
13 Eylül 2025 19:31
Tamamen normal ve daha uzun da sürebilir. Diş çıkarma dönemi uzun bir maraton ve tamamen genetik. İştahsızlık ve 38üzerine çıkmayan lokal ateş normal. Ne kadar besleneceğine ve ne zaman besleneceğine çoğunlukla bebek karar veriyor o yüzden ısrarcı olmayın ve konforunu arttırmaya yönelik hareket edelim 🙏🏼
Bu konu hakkında bi yazı yazdım burda devamında videosu da var, ondan faydalanabilirsiniz.
Süreciniz normal endişe etmeyin
Sevgiler 🍀
Bu konu hakkında bi yazı yazdım burda devamında videosu da var, ondan faydalanabilirsiniz.
Süreciniz normal endişe etmeyin
Sevgiler 🍀
M
M. B.
13 Eylül 2025 19:41
Çok teşekkür ederim , inşallah en kısa zamanda süreci tamamlarız ☺️🙏🌸

Rabia N. Ç. ..
14 Eylül 2025 16:20
Merhaba bebeğim 5 ay 10 gunluk bir kaç gündür iştahsızlık var çok az yiyor ağlıyor bir tek diş lastigiyle biraz rahatlıyor mamayı bir tek saatlerin sonunda uyku geçince uykuda verebiliyorum normal mi sizce diş midir