Diş Ateşi

242 görüntüleme
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 01:30
Tecrübeli arkadaşlarıma sesleniyorum 10,5 aylık yeni diş çıkarıyoruz durmadan ateşi çıkıyor 38 kerekadar duş aldırıyorum Calpol veriyorum yine çıkıyor ne yapmam gerekiyor bu süreçte ve bu kaç gün sürüyor
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Ağustos 2026 01:47
Bizde aynı aylarda aynı durumu yaşadık aslında daha önce iki diş çıkarmıştık ama hiç ateş olmamıştı 3 gün kadar sürdü ateş doktora da gittik başka bir bulgu yoktu diş olabilir dedi bir defa 38 derece gördüm onun dışında hep 37.5 lardaydi bizim calpol ve dolven dönüşümlü kullandık doktor tavsiyesi üzerine biz öyle ateşi geçti ama diş çıkarmadık o süreçte birde tetagil çok iyi geldin bize 1 hafta önce diş patlattık hiç ateş olmadı mesala 3 gün süren ateşi kabul edilir bı durum diyolar doktorlar ama daha fazla Sürüyorsa mutlaka bı doktora götürün birde başka bir belirti bulgunuz varsa gidin diş olmayabilir bizde ateş sonrası ishal oldu o daha da kötüydu yaklaşık 1 haftada anca geçti
B

Büşra A.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 02:02
Yaa tam 10,5 aylık bebeğim iki gündür 38 ateşi bir çıkıyor bir düşüyor şimdi calpol verdim anlamadım neden başka bişeyi yok
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 02:06
Çok teşekkür ederim yanıtınız için iki gündür böyle yarı aile hekimine götüreceğim bakalım ne diyecek dişi bir kez patladı ateş falan yoktu başka diş mi bilmiyorum ama başka belşrtide yok
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 02:07
Büşra hanım muhtemelendiş sizinkide aynı aylardayız ben yarın yinede aile hekiminegideceğim bakalım ne diyecek
B

Büşra A.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 02:26
Merve
Büşra hanım muhtemelendiş sizinkide aynı aylardayız ben yarın yinede aile hekiminegideceğim bakalım ne diyecek
Burdan bana da haber verin lütfen 🙏
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 03:44
Tamamdır
C

Cnsubozz

3 Ağustos 2026 04:15
Bizim doktorumuz dişle ateşin alakası yok diyor ateş varsa başka bir enfeksiyon vardır demişti ve bizim nerdeyse çoğu dişimiz çıktı ama hiç ateş olmadı 🤷♀️
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 06:21
Yıllardır söylenen ateşi varsa dişi çıkı diye hep buna inandırıldık evet bizimde ilk dişimiz çıktığında ateşi yoktu çok garip gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten 38.0 geçmedi artık birazdan aile hekimine gideceğiz bakalım ne diyecek
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 09:43
Büşra hanım gittim muayene etti kulaklarına kadar herhangi birsorunu yok dedi takip edin sürekli 38.3-4 leri görürseniz acile gidin dedi dişten ötürü dedi dolven ve Calpol ateşi çıktıkça dönüşümlü olarak kullanın dedi 3-4 saatte bir
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 09:45
Bir de böyle deneyeceğim bakalım olmadı gideriz çocuk doktoruna
B

Büşra A.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 09:52
Merve
Büşra hanım gittim muayene etti kulaklarına kadar herhangi birsorunu yok dedi takip edin sürekli 38.3-4 leri görürseniz acile gidin dedi dişten ötürü dedi dolven ve Calpol ateşi çıktıkça dönüşümlü olarak kullanın dedi 3-4 saatte bir
Çevremde tecrübeli anneler de dişten diyor, biz geçen ay da aynısını yaşadık 3 gün sürdü ve geçti çocuk doktoruna götürdüm hiçbir şeyi çıkmadı hatta biraz ishali vardı gaitadan numune alıp test yaptılar o da temiz çıkmıştı enfeksiyon yoktu. Umarım iki bebeğimiz de bugün tamamen iyileşir artık çıkmaz bir daha ateşleri 🥹
M

Merve ..

3 Ağustos 2026 09:53
Ay umarım çok geçmiş olsun 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir