Diş Ateşi

71 görüntüleme
Ş

Şeyda S.

3 Ağustos 2025 12:47
Bebeğim 3 ay 1 haftalık geceleri ve gündüzleri ateşi oluyor ve gece sık sık uyanıyor uyumakta zorlanıyor alt dişleri kabarmış ve beyazlamış ne zaman dişi patlar erken değil mi henüz
E

Elif S.

3 Ağustos 2025 12:58
diş ateş yapmaz diye biliyorum 🤔 ateş derken kaç dereceyi kast ediyoruz, nerden ölçerek? bu arada ateş varsa uygulamada kaydederseniz osman bey takip edip dönüş yapıyor sanıyorum
Ş

Şeyda S.

3 Ağustos 2025 13:05
Elif hanım hafif ateş olarak 37.5 civarında oluyor genelde kulak içi ve ve kafa kısmından ölçüyoruz genelde nasıl kaydedeceğim acaba bulamadım ama
E

Elif S.

3 Ağustos 2025 13:10
38 üzeri ateş oluyor 3 ay üzeri bebekte, sizinki de subfebril dediğiniz gibi. osman bey ayrıntılı sorgulayarak bilgi verebilir belki. uygulamada altta araçlar sekmesinie tıklayın, orda bebek araçları var, ateş takip günlüğünden ekleyebilirsiniz düzenli, geçmiş olsun
E

Elif S.

3 Ağustos 2025 13:13
havalar çok sıcak olduğu için kulak içi ve alın ölçümü yanıltıyor mudur acaba 🤔 teni de extra sıcaksa vs. insanın aklına her şey geliyor, obsesiftim, anne olduktan sonra 8e falan katlandım🤦🏻‍♀️
Ş

Şeyda S.

3 Ağustos 2025 13:44
Biraz önce 38 .5 çıktı birde çok huysuz ilk bebeğim fe çok tedirgin oluyorum her şeyde teşekkür ederim bilgileriniz için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir