Diş Ateşi
71 görüntüleme
Ş
Şeyda S.
3 Ağustos 2025 12:47
Bebeğim 3 ay 1 haftalık geceleri ve gündüzleri ateşi oluyor ve gece sık sık uyanıyor uyumakta zorlanıyor alt dişleri kabarmış ve beyazlamış ne zaman dişi patlar erken değil mi henüz
E
Elif S.
3 Ağustos 2025 12:58
diş ateş yapmaz diye biliyorum 🤔 ateş derken kaç dereceyi kast ediyoruz, nerden ölçerek? bu arada ateş varsa uygulamada kaydederseniz osman bey takip edip dönüş yapıyor sanıyorum
Ş
Şeyda S.
3 Ağustos 2025 13:05
Elif hanım hafif ateş olarak 37.5 civarında oluyor genelde kulak içi ve ve kafa kısmından ölçüyoruz genelde nasıl kaydedeceğim acaba bulamadım ama
E
Elif S.
3 Ağustos 2025 13:10
38 üzeri ateş oluyor 3 ay üzeri bebekte, sizinki de subfebril dediğiniz gibi. osman bey ayrıntılı sorgulayarak bilgi verebilir belki. uygulamada altta araçlar sekmesinie tıklayın, orda bebek araçları var, ateş takip günlüğünden ekleyebilirsiniz düzenli, geçmiş olsun
E
Elif S.
3 Ağustos 2025 13:13
havalar çok sıcak olduğu için kulak içi ve alın ölçümü yanıltıyor mudur acaba 🤔 teni de extra sıcaksa vs. insanın aklına her şey geliyor, obsesiftim, anne olduktan sonra 8e falan katlandım🤦🏻♀️
Ş
Şeyda S.
3 Ağustos 2025 13:44
Biraz önce 38 .5 çıktı birde çok huysuz ilk bebeğim fe çok tedirgin oluyorum her şeyde teşekkür ederim bilgileriniz için