Diş Ağrısı Olabilir mi

289 görüntüleme
G

Gülten A.

21 Nisan 2026 13:25
Merhaba 4 ay 15 günlük eli sürekli ağzında ağlıyor doktor erken diş çıkarabilir dedi çok şükür ateşi yok ama çok huysuz uyutamıyorum

Tetagil versem rahatlar mı hiç kullanmadık acaba erken mi alt damağı beyazlamış biraz kabarmış huysuzluk diş olabilir mi bu zamanlarda ağrı yapar mı acaba
R

Rumeysa K.

21 Nisan 2026 13:55
Tetagil bitkisel zaten ve etkili kullanmıştım ben
R

Rumeysa K.

21 Nisan 2026 13:55
Kabarmissa evet distir muhtemelen
G

Gülten A.

21 Nisan 2026 13:56
Rumeysa Keşan
Tetagil bitkisel zaten ve etkili kullanmıştım ben
Kaçıncı ayda kullanmaya başladınız?
R

Rumeysa K.

21 Nisan 2026 14:12
9. Ay gibiydi ama bu ilaç her dönemde kullanmaya uygun doktor arkadaşim kızına 4 aylık vermişti
S

Sümeyra

21 Nisan 2026 14:17
Ben 3 aylıkken başladım tetagile ve hala devam ediyorum
G

Gülten A.

21 Nisan 2026 18:25
Sümeyra
Ben 3 aylıkken başladım tetagile ve hala devam ediyorum
Teşekkür ederim
D

Damla

21 Nisan 2026 21:04
Bizde 6 ayligiz cok zor gecelerimiz oldu doktorlar dis görünürde yok dedi o yüzden boş yere vermek istemedim sabırla sevgiyle doğal akışına bırakmak istiyorum
G

Gülten A.

21 Nisan 2026 21:07
Damla
Bizde 6 ayligiz cok zor gecelerimiz oldu doktorlar dis görünürde yok dedi o yüzden boş yere vermek istemedim sabırla sevgiyle doğal akışına bırakmak istiyorum
Ben de oğluma zarar verecek bişey vermek istemiyorum ama ağlaması beni çok üzüyor çözüm bulmaya çalışıyorum :(
D

Damla

21 Nisan 2026 21:10
Gülten Aydoğmuş
Ben de oğluma zarar verecek bişey vermek istemiyorum ama ağlaması beni çok üzüyor çözüm bulmaya çalışıyorum :(
Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı şekilde onunla ağlardım kendimi bile sorguladım herseyden suphelendim çok yol denedim doktorumuz da daha çıkacak gibi değil dediği için rahatladım uyumamasi neyden kaynaklı hiç anlamadım ama kabullenip akışına bırakınca duzeldigini gördüm
S

Sümeyra

21 Nisan 2026 22:24
Damla
Diş hemen görünen bir şey değil eğer granül kullanmak istemiyorsanız zeytinyağ ve karanfil kürünü deneyin yazık boş yere acı çekip ağlamasın. Sınırsız kullanılacak doğal bir kür
G

Gülten A.

22 Nisan 2026 11:33
Damla
Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı şekilde onunla ağlardım kendimi bile sorguladım herseyden suphelendim çok yol denedim doktorumuz da daha çıkacak gibi değil dediği için rahatladım uyumamasi neyden kaynaklı hiç anlamadım ama kabullenip akışına bırakınca duzeldigini gördüm
Sürekli nerde hata yaptım diye kendimi sorguluyorum öyle çığlık atarak ağlaması rüyalarıma giriyor artık
G

Gülten A.

22 Nisan 2026 11:33
Sümeyra
Diş hemen görünen bir şey değil eğer granül kullanmak istemiyorsanız zeytinyağ ve karanfil kürünü deneyin yazık boş yere acı çekip ağlamasın. Sınırsız kullanılacak doğal bir kür
4 ay için uygun mudur acaba ek gıdaya geçmedik de henüz zararı olur mu ki?
S

Sümeyra

22 Nisan 2026 11:35
Gülten Aydoğmuş
4 ay için uygun mudur acaba ek gıdaya geçmedik de henüz zararı olur mu ki?
Hayır granül de zeytinyağı karanfil kürü de 3 aydan itibaren kullanılıyor alerjik olmamıza rağmen bir sorun yaşamadık Osman hoca ikisini de öneriyor 3 Aydan itibaren
G

Gülten A.

22 Nisan 2026 23:56
Sümeyra
Hayır granül de zeytinyağı karanfil kürü de 3 aydan itibaren kullanılıyor alerjik olmamıza rağmen bir sorun yaşamadık Osman hoca ikisini de öneriyor 3 Aydan itibaren
Teşekkür ederim karanfil kürünü hazırladım yarın nasip olursa kullanacağım 2 gündür çok ağlıyordu bu gün dişi patlamış geliyor 沈
S

Sümeyra

23 Nisan 2026 14:09
Gülten Aydoğmuş
Teşekkür ederim karanfil kürünü hazırladım yarın nasip olursa kullanacağım 2 gündür çok ağlıyordu bu gün dişi patlamış geliyor 沈
Hayırlı olsun 🙈 biz şu an 3 tane birden çıkarıyoruz bana söylenen tavsiyeler vardı anne sütü buzu denedim dün gece çok rahat etti ama bir kaç saat sonra yine başladı işe yarıyormuş o da
G

Gülten A.

23 Nisan 2026 14:13
Sümeyra
Hayırlı olsun 🙈 biz şu an 3 tane birden çıkarıyoruz bana söylenen tavsiyeler vardı anne sütü buzu denedim dün gece çok rahat etti ama bir kaç saat sonra yine başladı işe yarıyormuş o da
Anne sütünü dondurup vermeyi ben de deneyecektim ama hafif grip var gibi üstüne soğuk anne sütü hasta eder mi acaba diye düşündüm :( size de hayırlı olsun:)
S

Sümeyra

23 Nisan 2026 14:14
Gülten Aydoğmuş
Anne sütünü dondurup vermeyi ben de deneyecektim ama hafif grip var gibi üstüne soğuk anne sütü hasta eder mi acaba diye düşündüm :( size de hayırlı olsun:)
Ağzında eritiyor meyve süzgeci ile verdim ben biberon ucunda da donduranlar var eritip yuttuğu için hiç bir şey olmuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir