Diş Ağrısı
49 görüntüleme
B
Bahriye Ç.
18 Ağustos 2025 10:11
8 aylık ikizlerim var biri diş çıkardı ancak yeni geliyor diğeri ise hiç çıkarmadı ama çok ağrısı var sürekli parmağımı ağzına koymamı istiyor. Karanfil yapı tetagil sulu diş kaşıyıcı donduruğ verdim taze soğan verdim ancak çok huysuzlar ve sürekli bu şekildeyiz çok zorlanıyorum başka öneriniz var mıdır
H
Hicret K. ..
18 Ağustos 2025 10:42
Geçmiş olsun ağrı kesici kullanmak istemiyorsanız genelde böyle devam ediyor. Ağrı kesici jel ve şurup biraz sakinleştiriyor.

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:43
Anne sütü alıyorsa anne sütünüz de bir müslüm örtüyü ıslatıp yani ağzına koyabileceği bir şekilde ıslatıp rulo şeklini verip dolaba atabilirsiniz mama içiyorsa mama ile ıslatıp atabilirsiniz soğuk soğuk çok rahatlatıyor emzik emiyorsa emziğini buzluğa atıp verebilirsiniz ondan sonra dediklerimi emzikler var ya meyve koyuyoruz onun ismini çok bilmiyorum ona sevdiği bir meyveyi koyup buzluğa atabilirsiniz onunla bayağı bir dişlerini rahatlatacaktır soğuk Çünkü oraya iyi geliyor
B
Bahriye Ç.
18 Ağustos 2025 10:48
Evet istemiyorum kullanmak çok zorda kalırsam arada verdim önerileriniz için teşekkür ediyorum çok sağolun🙏🏻