Diş Ağrı Kesici

62 görüntüleme
B

Beste N. Ö. ..

21 Ocak 2026 17:43
Merhabalar, bebeğim bir haftadan fazladır diş sancıları çekmeye başladı. Soğuk uygulama yapıyorum, karanfil yağıyla diş etlerine masaj yapıyorum ama anlık rahatlıyor sonrasında ıhlamaya devam ediyor, huzursuzlanıyor. Birkaç gece ağrı kesici calpol verdim. Hiç ilaç vermeyen anneleri görünce de vicdanım sızlıyor kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum. Bebeğim daha 3.5 aylık diş kaşıyıcılarını aktif kullanamıyor. Bu süreci nasıl yöneteceğim bilmiyorum.
A

Ayşegül Ü.

21 Ocak 2026 17:49
Gelin size sarılayım, ah o his. Benim oğlum da diş sürecine çok erken girdi. Dediğiniz gibi diğerleri anlık etki ediyordu, en son mecbur calpol veriyordum. Öyle uyuyabiliyordu. Şimdi 6 aylık ve şu geçen 2 haftada alt iki dişi patladı. Ama çok zor bir süreç. Doktorumuz bebeğin huzuru önemli, eğer ağrıdan duramıyorsa verebilirsin demişti. Tetagil kullanmıştım sizin aylarınızda fayda etmişti. Anne sütünü dondurup diş etlerine sürmüştüm o da rahatlatmıştı. En son dentinox bile kullandım. Dentigel var doğal içerikli, nurse harveys marka, dolaba koyun, onu sürün. Bazı günler calpol yerine onu verirsiniz.
G

Gülcan Ş.

21 Ocak 2026 18:49
Çok geçmiş olsun bizim 3. Aydan itibaren başladı 6. Ayın sonunda birtane patladı 1 aydır ağrılı süreci idare etmeye çalışıyorum havuç salatalık calpol en büyük yardımcım yarın da diş fırçası alıp diş etlerine masaj yapacağım onunla oda gelıyormus
B

Beste N. Ö. ..

21 Ocak 2026 18:59
@Ayşegül Ünal tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Gaz süreci bitti derken diş sürecimiz başladı. Bebişlerimizin huzuru, uykusu bol olsun 🤍
B

Beste N. Ö. ..

21 Ocak 2026 19:01
@Gülcan Şahan ek gıdaya başlar başlamaz sebzelerden de yardım alacağım. Teşekkür ediyorum🤍
G

Gülcan Ş.

21 Ocak 2026 19:04
Kendiniz havuç ve salatalıkla biraz biraz masaj yapabilirsiniz yada agız silme mendilini yıkayıp buzdolabında bıraz bekletip soğumasını sağlayın sonra çıkartıp diş etlerine de sürebilirsiniz soğuk uygulamalar iyi geliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir