Diş

159 görüntüleme
M

Muhammed B.

15 Ağustos 2026 01:24
Bebeğimiz daha 3.5 aylık ve alt iki dişi birden çıktı normalmi bu durum?
İ

İrem Ü.

15 Ağustos 2026 03:15
Normal, her bebeğin diş çıkarma süreci farklı ilerler. Kimi bebek ilk dişini 1 yaşında sürerken kimi bebek 2.5 3 aylıkken diş sürmeye başlar. Buna karşın diğer dişleri de aynı hızla çıkacak anlamına da gelmemektedir. (Dişhekimiyim)
N

Nur

15 Ağustos 2026 12:09
İrem Üçüncü
Normal, her bebeğin diş çıkarma süreci farklı ilerler. Kimi bebek ilk dişini 1 yaşında sürerken kimi bebek 2.5 3 aylıkken diş sürmeye başlar. Buna karşın diğer dişleri de aynı hızla çıkacak anlamına da gelmemektedir. (Dişhekimiyim)
Diş döneminde verilen bazı ilaç türü şeyler varmış çevreden öneriyorlar ama bana güven vermiyor sizin önerdiğiniz veya uyguladığınız yöntemler var mı çok sancılı geçiyor akşamları :'(
Ebru G. .

Ebru G. ..

15 Ağustos 2026 13:03
İrem Üçüncü
Hocam geç çıkan dişler daha sağlıklıymış bu doğru mu
M

Muhammed B.

15 Ağustos 2026 23:41
İrem Üçüncü
Teşekürler hocam
İ

İrem Ü.

18 Ağustos 2026 09:48
Muhammed B
Teşekürler hocam
Ne demek, sağlıklı günler diliyorum
İ

İrem Ü.

18 Ağustos 2026 09:49
Nur
Diş döneminde verilen bazı ilaç türü şeyler varmış çevreden öneriyorlar ama bana güven vermiyor sizin önerdiğiniz veya uyguladığınız yöntemler var mı çok sancılı geçiyor akşamları :'(
Tamamen doğal olsun kendim bileyim derseniz zeytinyağının içine karanfil koyun bekletin buzdolabında, silikon diş fırçasına batırıp onı sürüp masaj yapın. Yoksa tetagil i öneriyoruz kullanın rahatlıkla
N

Nur

18 Ağustos 2026 10:28
İrem Üçüncü
Tamamen doğal olsun kendim bileyim derseniz zeytinyağının içine karanfil koyun bekletin buzdolabında, silikon diş fırçasına batırıp onı sürüp masaj yapın. Yoksa tetagil i öneriyoruz kullanın rahatlıkla
Teşekkür ederim hocam sağolun
İ

İrem Ü.

18 Ağustos 2026 10:38
Ebru Gündüz
Hocam geç çıkan dişler daha sağlıklıymış bu doğru mu
Geç veya erken çıkması sağlık durumunu şöyle etkileyebilir, erken çıkarsa erkenden dişleri damakları temizlemeye başlamanız gerekir. Emmeye ve biberona bağlı çürük gelişimi daha ilk dişler sürdüğü andan tehdite başlar. Yoksa geç çıkan diş daha dayanıklı değil yani.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir