Diş

109 görüntüleme
N

Necibe N. Ç.

20 Şubat 2026 16:40
Bebeğim 4,5 aylık elleri ve parmakları sürekli ağzında aşırı salya akıtıyor önü çok ıslak oluyor diş mi çıkaracak acaba neden böyle ? 2 3 parmağını birden sokup emiyor
Ceren K. .

Ceren K. ..

20 Şubat 2026 16:41
Evet diş olabilir damak kaşıntısı başlamış olabilir tam oral dönem zamanı benim bebeğim de 4. Ayın sonunda alt 2 dişini patlattı gece ağlayarak uyanabilir diştendir muhtemelen
Afranur K.

Afranur K.

20 Şubat 2026 16:58
Gelişimin normal parçası diş olabilir de olmayabilir de, damaklarından daha net anlarsınız diş durumunu.

Ama bu aylarda tüm eli ağzında, önünde çift kat ağız bezi ile gezmesi çok normal, biz 5. Aya girdik artık sadece eli değil etraftaki her şeyi ağzına atmaya başladı.

oral dönem olarak geçiyor, her şeyi ağzı ile keşfediyor. Bir süre daha devam edecek diyebiliriz hatta
N

Necibe N. Ç.

20 Şubat 2026 19:33

Ceren Kaya

Evet diş olabilir damak kaşıntısı başlamış olabilir tam oral dönem zamanı benim bebeğim de 4. Ayın sonunda alt 2 dişini patlattı gece ağlayarak uyanabilir diştendir muhtemelen

Alt damakta çok az beyaz bi şey gözüküyor sanırım çıkmaya başlayacak gibi evet gece çok sık uyanıyor
N

Necibe N. Ç.

20 Şubat 2026 19:34

Afranur Keskin

Gelişimin normal parçası diş olabilir de olmayabilir de, damaklarından daha net anlarsınız diş durumunu.

Ama bu aylarda tüm eli ağzında, önünde çift kat ağız bezi ile gezmesi çok normal, biz 5. Aya girdik artık sadece eli değil etraftaki her şeyi ağzına atmaya başladı.

oral dönem olarak geçiyor, her şeyi ağzı ile keşfediyor. Bir süre daha devam edecek diyebiliriz hatta

Alt damağında gözüküyor gibi emin olamadım evet eline verdiğim şeyleri ağzına sokmaya çalışıyor hemen
N

Nisa N. Ç.

24 Şubat 2026 01:46
Diş olunca emme değil ısırma oluyor biraz daha

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir