Diş

99 görüntüleme
Ö

Özge İ.

18 Şubat 2026 16:38
Bebeğim 4.5 aylık yumruklarını ağzına götürüp kafasını sallıyor damaklarını kaşır gibi acaba diş mi çıkartacak bir de bunu hırslanarak yapıyor bazen de çeneme yapışıyor aynı şeyi yapıyor
Emel C.

Emel C.

18 Şubat 2026 16:39
Diş çıkaracak muhtemelen diş kaşıyıcıyı dolapta soğutup verebilirsiniz yada karanfil kürü olabilir ben dentinox jel kullanıyordum uykudan önce rahat uykuya daliyordu uykuları bölünürse doktorunuza danışıp calpol verebilirsiniz
Ö

Özge İ.

18 Şubat 2026 16:57

Emel Coşar

Diş çıkaracak muhtemelen diş kaşıyıcıyı dolapta soğutup verebilirsiniz yada karanfil kürü olabilir ben dentinox jel kullanıyordum uykudan önce rahat uykuya daliyordu uykuları bölünürse doktorunuza danışıp calpol verebilirsiniz

Teşekkür ederim evet uykularımız bölünüyor sık emmek istiyor ve dilini de çok fazla çiğniyor
S

Ssssss

18 Şubat 2026 17:53
Damakları sertleşiyor bu dönemde diş yerlerini hazırlıyorlar damakları diş yerleri sertleştiyse diş geliyor ama ne zön gelirse
Ö

Özge İ.

18 Şubat 2026 18:11

Ssssss

Damakları sertleşiyor bu dönemde diş yerlerini hazırlıyorlar damakları diş yerleri sertleştiyse diş geliyor ama ne zön gelirse

Damaklarından beyaz beyaz belli oluyor baktım damaklara yerleşmeye başlamış
Emel C.

Emel C.

19 Şubat 2026 11:11

Özge İnce

Teşekkür ederim evet uykularımız bölünüyor sık emmek istiyor ve dilini de çok fazla çiğniyor

emdikce rahatlar çok iyi yapıyorsunuz diş kaşıyıcı alıp yada elinizi güzelce yıkayıp diş etlerini kaşıyabilirsiniz rahatlar şimdiden kolay gelsin inşallah kolayca atlatirsiniz
Ö

Özge İ.

19 Şubat 2026 11:11

Emel Coşar

emdikce rahatlar çok iyi yapıyorsunuz diş kaşıyıcı alıp yada elinizi güzelce yıkayıp diş etlerini kaşıyabilirsiniz rahatlar şimdiden kolay gelsin inşallah kolayca atlatirsiniz

İnşallah bakalım sağolun ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir