Diş

119 görüntüleme
R

Rumeysa M.

9 Aralık 2025 13:18
3,5 aylıkken basladı agzından sular akmaya aglamaya huzursuzlanmaya 4 ,5 aylıkken damakları sıstı daha cok huzursuzlastı aglayarak uyanma tedagıl denedım kurler yaptım ama fayda etmedı suan 5,5 aylık eller agızdan hıc cıkmıyor aglıyo damakların altı ustu sıs en son doktor dısler yerıne oturmus cıkar dedı kac aydır cocugum huzursuz neler yaptıysam olmadı ellerınıdamaklarıyla ısırıyor bıboron uclarını damaklarıyla yırttıgunde 7 defa onluk degısıyorum kulaklarını cekıyo sureklı ama3 doktorada gıttım bırıjel verdı oda ıse yaramadı aglayarak uyanmak uykusuzluk hat safada
S

Sema

9 Aralık 2025 13:20
Şu an kaç aylık eline pırasının sert kök kısmı ile havuç verebilirsiniz diş kaşımaya ve rahatlatmaya birebir belki patlatır bu bahaneyle
R

Rumeysa M.

9 Aralık 2025 13:21
Suan 5,5 aylık yaptımz zaten ne verırsem agzına goturuyor soguk komlek yapıyorum ama masaj yapıyorum damaklarına yaparkende aglıyor alt damagın arka tarafı sıs 2 dıs ızı gozukuyor ama hala cıkmadıda
S

Sema

9 Aralık 2025 13:28
Maalesefe ki diş çok zorlu bir süreç
B

Burcu ..

9 Aralık 2025 15:52
Allah yardımcımız olsun bend aynı şekilde durum maalesefki geçici olarak idare ediyorlar yine aynı dişler çıkana kadar böyle inşallah bu şekil devam ederde ateş hastalık vb şeyler olmasın
R

Rumeysa M.

9 Aralık 2025 15:54
Tabi rabbım beterınden korusun ama uykusuzluk hem onu hem bızı tuketmıs durumda 😂
M

Merve K.

9 Aralık 2025 15:54
Aynı benim bebeğimde öyl, yeşilsoğanı soğuk soğuk veriyorum eline pırasa havuç soğuk ne varsa bazen bu diş kasıyıcısını ds dondurucya atıyorum vrriyorum rahatlatıyor illaki tetagil de kullandım
D

Dilek Y. ..

9 Aralık 2025 16:23
Bebeğim 4.5 aylık dişler ön yan dişler çıkmaya yakın duruyor asla rahatlatmiyor doktorda hicbirsey vermedi bu karanfil yağını deneyen var mı sağlıkli mi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir