Diş

169 görüntüleme
S

Selma Y.

12 Ekim 2025 01:15
11 aylık olduk hala dişimiz yok 4. Aydan beri salyalı eller ağızda ama bir türlü çıkmıyor dişlerimiz diş etlerimiz de kabarık ama çıkmak bilmiyor ne zaman çıkacakbu dişler 🫩
L

Leyla A.

12 Ekim 2025 01:41
Benim bebeğim de 10 aylık hala dişi yok, doktor 18 aya kadar çıkmasını bekliyoruz dedi
S

Selma Y.

12 Ekim 2025 01:42
Allah bizlerin yardımcısı olsun o zaman ben 1 yaş diye biliyordum 😂
N

Narmin İ.

19 Mayıs 2026 19:14
Merhaba çıkdımı bebeklerin dişleri?
H

Hilal Ö.

23 Mayıs 2026 13:48
Bizde 11 ay 5 günlüğüz ama hala dişi çıkmadı kızımın.Aylardır beyaz bir noktacık var alt çenede her geçen gün biraz daha yükseltiyor belirginleşiyor ama patlamadı diş. Bu bir sorun mu acaba
S

Selma Y.

4 Haziran 2026 23:48
Narmin İsgandarzada
Merhaba çıkdımı bebeklerin dişleri?
Çıktı  1 yaşını geçtikten sonra bir çıktı pir çıktı 9 dişimiz var şuan 3 tanesi azı 4 üst dişler 2 alt dişler :) hızlı çıkarıyor köpek dişlerimiz çıkmadan azıları çıkarıyoruz :D
S

Selma Y.

4 Haziran 2026 23:50
Hilal Özen
Bizde 11 ay 5 günlüğüz ama hala dişi çıkmadı kızımın.Aylardır beyaz bir noktacık var alt çenede her geçen gün biraz daha yükseltiyor belirginleşiyor ama patlamadı diş. Bu bir sorun mu acaba
Yok ben de endişeleniyordum ama çıkıyor ya 1 yaşından sonra çıkardı şimdi 9 tane oldu azılarla birlikte biraz bekleyin patlayacaktır :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir