Diş

95 görüntüleme
B

Bahar Ö. ..

28 Temmuz 2025 19:01
5 gün sonra tam 7 aylık olacak bebegim diş sancıları başladı surekli ağlıyor ve huzursuz bölünen uykular ne kullanabilirim karanfil zeytinyağı yaptık tetagil de başladım bugün ama sanki hic biri ağrısına yeterli gelmiyor.
G

Gizem K.

28 Temmuz 2025 19:16
Soğuk uygulama yapabilirsiniz, sütünüzü ya da mamayı emziğin içine enjekte edip dondurup bebeğinize verirseniz diş etlerini rahatlatır ağrılarını hafifletir. Parmak diş fırçasıyla fırçalamak yine iyi gelir. Bunlara rağmen rahatlamıyorsa parasetamol verebilirsiniz. Calpol ya da parol gibi, en son çare de hastanede reçete ettiğimiz diş jelleri. İçeriğinde anestezik solüsyon içerdiklerinden alerji riski yüksek genel anlamda. Ancak başka çareniz kalmazsa son çare o da denenebilir.
K

Kevser C. ..

28 Temmuz 2025 19:38
Meyve püresi için aparatlar var ben onun içine yaban mersini koyar verirdim. Taze soğanda olabilir bazıları önermiyor zarlarindan dolayı ama size kalmış bişey. Bizde tetagil, karanfil yağı, soğuk uygulama yaptık. Birdek Kehribar kolyemiz var ben etki ettiğini düşünüyorum
G

Gizem N. T. ..

28 Temmuz 2025 19:42
Çok ağrı kesici taraftarı olmasam da o ağlamalarına dayanamadığım için parasetamol vermek zorunda kalmıştım elinizde var ise ve her şeyi yaptınız rahatlatmıyor ise deneyebilirsiniz
G

Gizem B. ..

28 Temmuz 2025 20:12
meyve emziği veya filesi deniyor sanırım, Onun içine dolapdan çıkardığım karpuzu koyuyorum bizde işe yarıyor rahatlatmıştı bebeğimi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir