Direniyor

202 görüntüleme
B

Beyza

19 Kasım 2025 17:26
31 haftalık. 7. Ayın başı yani uykuya çok direnmeye başladı normal mi 15 dk da uykuya dalan bebek yarım saat 40 dk uğraştırıyor
Emel C.

Emel C.

19 Kasım 2025 18:50
Benim bebegimde 7 aylik oldu 1 haftadir asla uyutmama izin vermiyor ve besiginde de uyumayi birakti yanina uzaniyorum done done uyuyor dediginiz gibi yaklasik 30-40 dakika suruyor bu durum diş cikariyor jel surmeme ragmen cok sancisi oluyor sanirim uykusuda gece cok bolunuyor umarim gecici bir durumdur
B

Beyza

19 Kasım 2025 18:52
@Emel Coşar bizim dişler de yok hala keyfi de yerinde dediğiniz gibi gecede çok bölünüyor uykusu inşallah uzun sürmez bu durum.
Emel C.

Emel C.

20 Kasım 2025 10:12
Salyalanmaya basladi mi peki diş sancisi cekiyor olabilir belki ben dentinox jel kullaniyorum ve memnunum 30 dakika kadar etki ediyor en azindan uykudan once veriyorum rahatlatiyor
B

Beyza

20 Kasım 2025 10:28
@Emel Coşar daha hala başlamadı salya sadece sertleşti diş etleri, biz de jel markası arıyorduk teşekkür ederim deneriz iyi geliyorsa mutlaka
Emel C.

Emel C.

20 Kasım 2025 10:53
İnsallah faydasi olur sizede saglikla buyusun insallah bebeginiz ☺️
B

Bebut

20 Kasım 2025 12:03
@Emel Coşar Emel hanım konuyla alakası yok ama yanına uzanıp uyutmaya nasıl alıştırdınız .? Yani 6 ay10 günlük bebeğim .İki dişi çıktığından beri ne yazık ki emerek uyuyoruz ve artık benim için çok zor oluyor uykusuzlukla baş edemiyorum .
Emel C.

Emel C.

20 Kasım 2025 16:04
@Betül Helvacıoğlu merhaba betül hanım eskiden gündüz uykusunda salliyordum ama geceleri hep kendi haline biraktim 3 aylık olduğundan beri evet biraz zor oluyor uzun zaman aliyor kendi kendine uyumasi cok agladiginda kucakladim ama onun disinda mudahele etmedim ve artik kendisi öğrendi buyudukce artik yataga goturdugumde uyku saatinin geldigini anliyor yine zamanimi aliyor yaklasik 30 40 dakika yine agladiginda kucagima alip sakinlestiriyorum döne döne uyuyor gündüz perdeleri kapali oluyor odanin ışık olmamasına dikkat ediyorum ama inanin gec degil hatta bu zamanlarda baslamayi uygun goruyor uzmanlarda umarim sabredebilirsiniz inanin cok rahat edeceksiniz uyku sureside artiyor bu sekilde umarim yardimci olabilirim ☺️
Emel C.

Emel C.

20 Kasım 2025 16:05
Ve uyku araliklarina dikkat etmeniz gerek tam uykusunun geldigi saatte yatagina gotururseniz daha kolay olabilir ben uyudu uygulamasindan takip ediyorum cok faydasini gordum tavsiye ederim sizede
B

Bebut

20 Kasım 2025 17:55
@Emel Coşar Emel hanım çok çok teşekkür ederim (:suan biraz yılgın bir vaziyetteyim ama dediklerinizi uygulayacağım.Bunun başka yolu yok çünkü .İnanır mısınız tamda o uygulamayı indirmiştim ücretli versiyona mı geçsem diyordum .Ne güzel bir denk geliş oldu böyle bana .Cok çok teşekkür ediyorum verdiğiniz altın bilgiler için .Cok güzel bir tesadüf oldu uygulama olarak hala şaşkınım .Dilerim hayatta size en kısa zamanda bir güzel sürpriz yapar çok mutlu olursunuz .
Emel C.

Emel C.

21 Kasım 2025 00:06
@Betül Helvacıoğlu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağlıkla buyutun bebeginizi insallah cok haklisiniz inanin bende mukemmel durumda değilim annelik zor bir iş Allah yardımcımız olsun 🙏 bu arada ben ücretliye geçmedim sadece takip icin kullanmam yeterli oldu umarim en kisa surede rahata kavuşursunuz sevgiler ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir