Dirençli Ateş
193 görüntüleme
E
Eylem C.
2 Ağustos 2026 05:58
10 aylık bebeğim öğlen yemeğini yedikten sonra kustu uyuduktan sonra ateşi vardı bir şey yedikten sonra kusuyordu calpolu bile kustu kan baktırdık boğazında hafif kızarıklık kandada çok az enfeksiyon var dedi crpsi falan normal eve gelince 19:00 da 38,6 derece ateşte fitil verdim 3 saat sonra 38,5 di calpol verdim 4 saat sonra 39,2 di calpol verdim 3 saat sonra ölçtüm 39,7 asla düşmedi ne yapmam lazım aslında uyuyor arada huzursuz uyanıyor pış pışlayınca geri uyuyor
S
Sibel ..
Premium Üye
2 Ağustos 2026 09:05
Tekrar bir çocuk uzmanı görsün çok fazla calpol vermişsiniz
S
Sibel ..
Premium Üye
2 Ağustos 2026 09:06
Fitil in içeriği de calpol ile aynı
N
Nazlıcan
Premium Üye
2 Ağustos 2026 09:10
Merhaba, benim de bebeğim bu şekilde. Çarşamba günü uykudan bir uyandı 38 derece ateşi var. Calpol verdim takip ettim inmeyince doktora götğrdğm. Boğazında hafif kızarıklık, hafif bir crp yüksekliği var dedi. Ateşimiz 2 gün sürdü, ateş düştğ ama hafif hafif öksürük var şu an. Doktorumuz bakteriyel bişeylerden şüphelenmedi 2 günde ateş düştüğü için antibiyotik önermedi, bol bol sıvı desteğiyle geçirmeye çalışıyorum. Buradan bir arkadaşımız 6.hastalık diye bir hastalıktan bahsetti aynı belirtilerle oluyormuş, ateş düştükten sonra döküntü oluyormuş ciltte, bizde olmadı, siz de bir takip edin. Calpol günde 4 kere maks, 6 saat arayla vermeniz lazım. Duş, kıyafet çıkartma, serin ortamda tutma, özellikle eklem bölgelerine ıslak bez koymayı vs de deneyin. Çok geçmiş olsun, bu ara viral enf. bayağı çok
A
Asiye
2 Ağustos 2026 10:50
Benimde 10 aylık kızım var dün uyanınca uykudan ateşi vardı şimdi calpolle iniyo 4saat sonra tekrar çıkıyo 20gün önce ab içtik crp yüksekti bogazı kızarıktı
Yükleniyor...