Dirençli Ateş

111 görüntüleme
E

Emine ..

23 Nisan 2026 04:52
3 yaş 11 aylık tam olarak uyumadan önce minafen verdim ama 37.8 ateş ayakları soğuk nasıl düşürebilirim
S

Sema

23 Nisan 2026 07:48
Geçmiş olsun. Ateş olduğunzaman ayaklar üşüyorsa çorap giydirin. Isınıcs çıkarırsınız zaten o zaman yavaştan ateşinin düştüğünü anlarsınız. Dediğiniz markayı duymadım. Ateş düşürücüyse tamam. Açalı ne kadar oldu bazen ilaçlar bozulabiliyor. Buzdolabında vs saklamayın.
E

Emine ..

23 Nisan 2026 08:23
İlacı açalı en fazla 2 ay olmuştur dediğiniz gibi soğuk yerleri ısıtmaya çalışıyorum genelde ateşte ama direnen ateş var maalesef
Betül �.

Betül ..

23 Nisan 2026 09:51
Dirençli ateş varsa bi doktora gözükmekte fayda var.Bizimde ateş 40 a kadar çıktı ateş düşürücü verince düşüyordu geri çıkıyordu.Boğaz enfeksiyonu olmuş.Düzenli antibiyotik ile 3 günde düştü şükür.Bu arada acile sakın gitmeyin çünkü 400 mg dan üstü antibiyotik yazamadıkları için 400 lük yazıyorlar ben o hataya düştüm 1 hafta boştan yere kullandık kızım daha kötüledi ve sonuç 40 derece ateş.
E

Emine ..

23 Nisan 2026 13:01
Randevu aldım yarın için bende detaylı göstermek istedim o yüzden düşürmek için yol arıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir