Dirençli Ateş

62 görüntüleme
R

Ruveyde Ş.

22 Haziran 2025 19:32
(33+5 haftalık premature bebegım kronolojik 13 düzeltilmiş 11,5 aylık erkek bebek ikiz eşi ) ( dogum esnasında entube 15 dk ve boss sıvı artısı mevcut yalnızca takıplı herhangı bır işlem gecırmedi menenjit aşılarımız maalesef yok bu ay 1 yasından sonra vurulcak sekılde duzenlenme yapıldı )
Kg 10,5 ıkı gundur 38,5 vücut ateşi ve kafa ateşi mevcut alt yan kesıcı diş patladı bundan olup olmadıgı konusunda emın degılım fakat öksuruk yok halsızlık yok iştah kaybı ek gıda için geçerli fakat meyve formul mama su sıvı alımı iyi çişli bez sayımız olması gerektıgı gibi herhangı bir saglık kurumuna goturmedım suan evde calpol ile dusuruyorum fakat uzun sure 38,5 altına dusmeynce paranox s fıtıl atmak durumunda kaldım bulundugum bolgede ( hastane uzak )1 saat gecmeden tekrarlıyor ates ılık dus vs yaptırdım sureklı çıkıyor ve tedırgın oluyorum aksam ustu de iki göz de de konjoktivit gibi hafif kan dolması görüyorum ve kulagını sacını cekıstırıyor hocam nasıl bır yol izlemeliyim
A

Aydan E.

22 Haziran 2025 19:39
ben calpol dolven dönüşümlü veriyorum ateş bizde 3 gün sürüyor 38 üstü olunca calpol verıyorum dusmedıgınde dolven verıyorum 3 saat arayla örneğin 38 üstü olunca calpol işe yaramıyor ilk dolvenle başlıyorum 12:00 da dolven verıyorum ateşi tekrar yükselmeye baslayınca 15:00da calpol 18:00 da tekrar dolven ve boğaz agrısı öksürük felan genelde ateşten 2 gun sonra baslıyor bizde
S

Semanur Ş.

22 Haziran 2025 19:44
Enfeksiyondan olma ihtimali olabilir doktora görünmenizde fayda var bizimde öyleydi her hangi belirti yok sadece ateş vardı ama idrar yolu engeksiyonu olmuştu bu arada idrarını yapmasında da sıkıntı yaşamıyordu rengi açık sarıydı ama enfeksiyon çıkmıştı antibiyotikle düzeldi
R

Ruveyde Ş.

22 Haziran 2025 19:55
Dolven buzamana kadar bir doktor yazmıstı bıze vermıstım ve cok kusmuştu buyuzden bırakalım vermeyelım dendı ogünden sonra hıc almadım kullanmadım yalnızca calpol verıyorum gece devam ederse sabah erkenden goturcem olmadı tahlıl verdırtirim artık teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir