Dil Bağı Olan Bebek Emzik ve Biberon
64 görüntüleme

Damla D. K.
9 Ağustos 2025 20:56
3 buçuk aylık bebeğim ilk doğduğunda emzik ve biberon kullanıyordu sonrasında ikisinide reddetti yaklaşık 13 emzik denedim farklı markalar ve 3 farklı biberon markası nasıl kabul ettirebilirim? Dil bağı var o yüzden reddediyor olabilir mi?
N
Nil ..
9 Ağustos 2025 21:09
Benim bebeğimde bi sürü marka biberondan sadece Lansinoh u kabul etti onunla emiyo. Şırınga ucu ile bi kaç delik açmıştım emmeye başlamıştı. İlk doğduğunda emme refleksi iyi değildi.

Damla D. K.
9 Ağustos 2025 21:11
İlk zamanlar comotomo marka biberonu emiyordu 1 aydır ağzına bile değdirtmiyor avent denedim lansinoh denedim
N
Nil ..
9 Ağustos 2025 21:20
Biberon emziğine bi kaç delik açıp öyle bi deneyin

Damla D. K.
9 Ağustos 2025 23:26
Teşekkür ederim deneyeceğim
P
Pınar Ç.
10 Ağustos 2025 14:16
Her türlü şeyi denedim 6. Aydan sonra bıraktı. Emzik kullanmıyorsa kendinizi yormayın kullanmasa da olur. Ben çalıştığım için biberon ile anne sütü ben olmadığımda verilmesi lazım ama asla istemedi. Çok zor alıştırdım farklı uçlar denedim. En son denediğim yöntemde sütü ısıtmak için sıcak kaba koyarken en son biberonun emzik ucunu da sıcak suya batırıp yumuşak ve ılık olmasını sağlayıp öyle verdim kabul etti. Deneyebilirsiniz inş yararı olur

Remziye A.
13 Ağustos 2025 05:39
Dil bağının etkisi de olabilir oğlumun bir aylık iken kontrolünde doktorumuz gördü ve emmede konuşmada engel olabileceğini söylemişti bunun üzerine saniyelik bir işlemle dil bağını açtı