Dil Bağı
42 görüntüleme
E
Ebru
26 Kasım 2025 15:15
Bebeğimin ilk kontrolünde doktor dil bağı var dedi sütüm yavaş yavaş kendine geldi tam olarak yetmiyor mamayla destekliyorum emmesi kuvvetli değil dil bağı durumunu yaşayan anneler var mı bunla alakalı çözümleriniz ne oldu
D
Deniz T.
26 Kasım 2025 15:37
Merhabalar bebeginiz kac gunluk ya da aylık? Benim 3 bebegim de de vardi. Meme reddi yaşıyormusunuz? Bazen kilo alamayan bebekler de dudak bağı erken kesiliyor. Meme reddiniz yoksa ortalama 4 aylikken kestirebilirsiniz (bize doktorumuz o sekilde onermisti) dil bagin da kesim yapildigin da mutlaka masaj yapma iz gerekiyor youtube da var yoksa tekrar yapisabiliyor kucuk zamanlarda kesilirse
E
Ebru
26 Kasım 2025 16:11
15 günlük memeyi kavraması ve emmesi iyi değil. Emmekten yorulunca ağaçkakan gibi memeye kafa atıyor açlık ağlamaları oluyor mama veriyorum mecburen .erken önerirse doktor kestirmek istiyorum çünkü aktif bir emme huzurlu bir bebek durumu yok :( teşekkür ederim cevabınız için
D
Deniz T.
26 Kasım 2025 18:48
15 gunlukmuş hnuz saglikla buyutun oncelikle. Yenidogan donemin de bebekler meme de erken yorulur uykuya dalarlar ama yine de huzursuz bir bebekse elinizle memeyi kavramasina yardimci olun. Cenesinden hafif bastirarak agzini tam acmasini sagliyabilirsiniz ama doktorunuz dil bagi konusun da eminse bir kbb servisine basvurmanizi oneririm.
R
Rabiye C. E.
26 Kasım 2025 19:53
Merhabalar bizim de dil bağımız var bi aylık olduk kilo alımı az oldu 600 gram oldu büyük ihtimalle dil bağından dolayı. Keşke doğar doğmaz kestirseydim dedim cuma günü gideceğim bende bakalım hayırlısı
S
SelinLcn
26 Kasım 2025 20:06
İşlem hakkında bilginiz var mı 2 aylık bebeğim ve başta bakılmadı 2. ay aşısında ağladığında görüldü. Kilo alımı normal operasyon yapılmazsa sorun olur mu