Dikişlerin Patlaması
68 görüntüleme
D
Dilara Ç.
6 Mart 2026 20:04
Merhaba bayanlar ben doğum sırasinda çocuğun kiloluydu ve ilk dogumumdu buda doğumda ebenin kestiği kısim hariç makata yirtilmama oldu sonra enfeksiyon kaptım ve dikislerim patladı makatan tekara dikiş ayırdım ama gene aynı şeyi yaşadim ilk olunca tabi tecrübe ve korku vardı kısacası size şunu suylemek istiyorum sizce ikinci bı doğumda tekrar keserlermi yoksa yırtılan yer tekrar dikilirmi dikilse birlesirmi lütfen bilgisi olan bana aktara bilirmi çünkü bayan olarak kendimi kötu hisediyorum yardimic olursanız çok mutlu olurum ve tam 9 ay oldu doğum yapalı
Ö
Özge A.
6 Mart 2026 20:07
arkadasımın ilk dogumdaki kesiği gevsek ve asagıdandı genel olarak cok rahatsız hissetmişti ikinci doğumda aynı yeri tekrar kesip bu sefer daha sıkı ve yukardan dikmişler o gündür kadın mutlu ilişki acısından da daha iyiymiş demek istediğiniz buysa eğer
D
Dilara Ç.
6 Mart 2026 20:18
Teşekkür ederim cvp için ama istediğim bi cvp değil bende makatan yirtilmama vardı ve oraya 9 dikiş atilar ve yandan 4 dikiş vardı makatan patladı tamamen kesilecek bı taraf yoki tekrar dilebilsin
D
Damla
6 Mart 2026 20:35
Merhabalar. Benimde ilk doğumum ve dediğiniz gibi bebeğim kilolu ve iri bir bebekti. Kestikleri yer haricinde yan tarafın yırtıldığını söylediler. Kaç tane dikiş atıldı hiç sormadım ama doğum 5 dk sürerken dikiş dikme işi 1,5 saat sürdü. Çok fazla dikiş atıldığı söylendi. 2 hafta hiç oturamadım bile. 40 gün sonunda dikişlerim tamamen düştü. Ben de patlama ya da enfeksiyon olmamıştı. Doğumdaki doktorum bir sonraki doğumun daha kolay olacağını kesiye bile gerek kalmayacağını söyledi. Ama ben bu tecrübeden sonra bir kez daha normal doğum düşünmüyorum. Umarım size yardımcı olabilmişimdir.
D
Dilara Ç.
6 Mart 2026 20:49
Teşekkür ederim 🙂