Devletin Ücretsiz Verdiği Kan İlacı

186 görüntüleme
İ

İhyanur K.

16 Haziran 2025 16:09
 Oğlum beş aylık kan ilacı verildi günde dört damla kullanmalı mıyım çevremdekiler ileride dişlerinde sorun olabileceğini söylüyor kullanıp kullanmamak da kararsız kaldım 
S

Selda Ç.

16 Haziran 2025 16:46
Bende kullanıyorum kızıma nerdeyse 1 yaşına gelicek düzenli kullanmadım unuttuğum zamanlar oldu tabi herhangi bi sıkıntı yaşamadık 4 tane dişi var bende duymuştum dişlerde sararma yapıyo diye ama verdikten hemen sonra hep su içirdim ben şimdilik bi sıkıntımız yok
C

Ceren T.

16 Haziran 2025 17:02
İçerisinde paraben var ben ocean kullanıyorum birçok marka mevcut aslında ama çevremdeki hiç kimse kullanmıyor devletin verdiğini
İ

İhyanur K.

16 Haziran 2025 17:37
Siz doktara danışarakmı farklı marka ilaç kulandınız acaba
M

Melike A. ..

16 Haziran 2025 18:49
Banada sağlık ocağından verdiler ama oğlumu kabız yaptı verirkende içmez geri çıkarırsa ocean alabilirsin demişti öyle yaptım hem rengi beyaz hemde tadı güzel devletin verdiğinin tadı çok kötü
S

Seda A. ..

16 Haziran 2025 20:41
Devletin verdiği hem paraben içeriyor hem de kabız yapıyor diye doktorumuz bize de ocean ya da bestiron alın demişti. Ocean kullanmasına rağmen demir eksikliği çıkınca bestiron aldık. İçinde c vitamini olduğu için daha fazla emilim oluyor. Onunla düzeldi kan değerleri de.
M

Meryem Y.

16 Haziran 2025 20:42
Devletin verdiğinin hem tadı kötü hemde değerleri çok yükseltmiyormuş diye duydum ben bestiron alacağım o da leke yapıyor ama inanın çok araştırdım piyasadaki içeriği en temiz tek ürün demir verip ardından 1 damla su üstüne de dişleri fırçalarsanız sorun olmaz hadi oldu diyelim bir polisaja bakar diş doktoru hemen halleder
M

Merve Y.

21 Haziran 2025 08:47
Devletin verdiği demir (Fe+2 formu) bağırsaklarda en iyi emilip en çok yararlanım görülecek demir formu. Ancak hem tadı kötü hem de dişlerde leke yapıyor. Koruyucu doz ise diğer marka ürünler belki yeterli olabilir ancak demir eksikliğinde bizim doktorumuzun önerdiği şurup veya damla formunda devletin verdiği demir takviyesi. (Yani Fe+2 formundaki demir)
A

Ayşe E.

21 Haziran 2025 09:41
Bestiron damla hem tadı güzel hem de dişlerde leke yapmaz. Düzenli kullanımda da besinlerle birlikte hemoglobin düzeylerini gayet güzel yükseltiyor. Günlük 20-25 damla verilmesi gerekiyor yani 1 ml’den çok az fazla. Damlalığında 1 ml çizgisi var zaten, kullanımı da kolay

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir