Devit 3

105 görüntüleme
N

Nurgül B.

8 Aralık 2025 15:14
Merhaba bebeğim 2 aylık.Doktor Devit 3 50.000 IU günde 4 damla yazdı.Doktorada sordum özel olması fark etmez hangisini önerirsiniz alayım diye bunu yazdı.Ama burdaki yoruları görünce kararsız kaldım.Sizin doktorlarınız kendisimi farkli şeyler önerdi size bunun bi standartı yok mu neden her doktor farklı bi şey söylüyo.Bide oranıda fazla geldi sizce ne yapmalıyım siz bebeklerinize hangi damlayı kaç IUve gündekaç tane kullanıyosunuz
T

Tuğba B. ..

8 Aralık 2025 15:19
Devletin verdiğini 3damla kullanıyordum.bebeğim 8 aylık oldu dr 4 damla vermemi söyledi bıngıldak kapanmadığı için
G

Gökçin N.

8 Aralık 2025 15:46
Doktor dediğiniz aile hekimi mi uzman çocuk hekimi mi?
G

Gökçin N.

8 Aralık 2025 15:49
Doz kesinlikle fazla, Osman beyin d vitamini videosunu da izleyebilirsiniz.400 iü veriyoruz ilk bir yıl.
S

Songül U. ..

8 Aralık 2025 16:32
Oceon d vitamini kullandım 3 damla veya bir fıs şeklinde ❤️tok karnına ilk kahvaltıdan sonra
N

Nurgül B.

8 Aralık 2025 17:23
@Gökçin Noyan Aile hekimiydi.Şimdie kafama göre bi doktor söylemeden bi şey alıp doz belirlemekte istemiyorum herbebek farklı sonuçta.E doktora gidiyorum dinlemiyo bile tık tık yazıp geçiyo napıcam bilemedim
G

Gökçin N.

8 Aralık 2025 17:27
Bence çocuk doktorunuza danışın içiniz rahat etsin, aile hekimi uzman değil sonuçta. Yazılan doz uygun değil.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir