Devam Sütü Reddi

54 görüntüleme
Z

Zeynep Ö.

20 Ağustos 2025 15:15
Kızım 35 haftalık 2.100 doğdu 12 gün yoğun bakımda kaldı. İlk 2 ay her öğünde 100cc içen kızım şimdi 5 aylık 5-6 saat aç kalsa 30 cc ancak içiyor doktora götürdük tahlilleri temiz çıktı. Bir ara ağzında aft vardı o da geçmiş. Artık susuzluktan bıngıldağı çöküyor.Kaşık mama denedim, bütün biberon ve mamaları denedim fayda etmedi nolur yardım edin. Kızım açlıktan gece 2 de kalkıyor mama hazırlayıp veriyorum yemiyor.Anne sütü zaten yok .Uyku arası 100 cc mamayı 2 saatte içirebiliyorum zar zor. ağlamaktan yoruldum bu yüzden ikiziyle ilgilenemiyorum
T

Tuğba B.

20 Ağustos 2025 15:52
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Size yardımcı olmak öneride bulunmam isterdim ancak yeni anne oldum hiç tecrübem yok.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Ağustos 2025 16:00
Uyku aralarında yedirmeye çalışın. 4.5 aylık oğlum 2 günde 60 cc yediği dönemler oldu pipetle kaşıkla denedim bir türlü olmadı. Tetagil kullanıyorum damağı rahatlasın diye bir de uyutup uyku sersemiyken besliyordum.yapmayın dediğim herşeyi denedim reddettiği dönem. Plates topu üzerinde zıplayarak ev içinde gezerek hepsini denedim. Bir deneyin derim kaybetmezsiniz ;(((
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Ağustos 2025 16:00
Dönemsel olabiliyor böyle çok üzmeyin kendinizi
B

Bera N. H. ..

20 Ağustos 2025 16:03
Mama değiştirmeyi denediniz mi? Golden goat kullanıyorum ben keçi sütünden. Deneyebilirsiniz. Belki mama tadını sevmiyordur.
Z

Zeynep Ö.

20 Ağustos 2025 16:05
Onuda denedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir