Devam Sütü

83 görüntüleme
B

Büşra O. ..

11 Mart 2026 01:35
14 aylık bebeğim aşırı iştahsız sadece kahvaltıyla günü kapatıyoruz nerdeyse. Hiçbir öğünde doğru düzgün yemiyor sevdiği bişey bulamadım daha. Acaba aralarda devam sütü verebilir miyiz? (Anne sütü aşmadığı için hipp mama kullanıyoruz onu da sadece gece uykusuna yatarken)

Hangi marka davam sütü daha iyidir?
D

Dilan K.

11 Mart 2026 03:23
Ben 4 -5 ay sagarak anne sütü verdim sonra zorlayarak 1 ay her çeşit mamayı verdim ama içmedi. Mecburen hep ek gıda ile besledim. Nasıl yapacağımı bilemedigim için hep blender ile püre yaparak verdim ama yanlış yapmisim. Katı gıdayı yemeye çok geç kaldı Çok uğraştırdı duzelmesi. Şimdi 28 aylık hala bazen seçer istemez. Çok üzgünüm bu konuda. Emzirmeyi beceremedigim için de herkes memeden alınan sütle aynı değil dedi. Sürekli kabızlığı var, sanki yaşıtlarına göre küçük kalmış gibi hepsi benim suçum ben de kendimi affedemiyorum. Keşke mama vermek için diretseydim
T

Tuğçe

11 Mart 2026 05:30
Dilan hanım kendinizi bu kadar suçlamayın ve sakin olun süreç öyle de böylede geçmiş artık çözüm odaklı düşünün ve ilerisi için adımlar atın ve kendinizi yıpratmayın inanın bebeğinizin motivasyonu yüksek ve sevgi dolu bir anneye ihtiyacı var ve o kişi sizsiniz bebek aç karna uyandığında zeytinyağı içiriyorum, gün içinde rezene kimyon çayı demliyorum onu içiriyorum ve ev yapımı yoğurt yediriyorum bunlar bizde kabızlığı çözdü çok şükür. birde anal çatlak olmaması için poposuna zeytinyağı sürüyordum.
T

Tuğçe

11 Mart 2026 05:32
Büşra hanım merhaba bebeğinizde kan değerlerine bakıldı mı demir eksikliği iştahsızlık yapıyor olabilir. ayrıca gün içinde muz avakoda yumurta karışımı, et yoğurt karışımı, balkabağı kabak patates karışımı vb deneyebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.
B

Büşra O. ..

12 Mart 2026 00:37
[9.ayda](9.ayda) bakıldı kan değerleri normal denmişti herşeyi deniyorum çeşit çeşit vermeye çalışıyorum ama aşırı iştahsız bir öğün yerse şanslı günümüzdeyiz diye düşünüyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir