Desteksiz Yürümeme
167 görüntüleme
S
Sümeyra B. ..
9 Haziran 2026 10:19
Kızım 14 aylık elinden tuttuğumda yürüyor tek elinden Tutsan bile yürüyor aslında biraktığımızda da kendi kendine 5-6 adım atıyor ama cesaret Edip yürüyemiyor. Ve yürümeye çok hevesli bütün gün yürümek istiyor elimden tutup sürekli beni bir yere götürüyor yürüme arkadaşı yok arabası var onun sırt kısmından tutup hani tutunup yürüyebilir ama öyle gitmek istemiyor sürekli elimden tutup benimle birlikte yürümek istiyor bu durumu yaşayan var mı bir çözüm bulabilen var mı
İ
İ.E.
9 Haziran 2026 11:18
Surekli yurumek istedigi bir donemdi ilk baslarda tutarak yurume evresinde tum gun evde dolasiyorduk, asla oturmak istemiyordu benimki. Bir de bidik boylu belimiz kopana kadar egilip yuruttuk babasiyla donusumlu. Doktorumuza 1 2 adim atip kendini yere birakiyor yurumuyor dedigimde e yurumus iste 1 2 adim atsa da yuruyor demektir demisti. Ondan 2 ay kadar sonraydi sanirim birden desteksiz yurumeye basladi. Her bebegin gelisimi farklidir biraz sabredin destek olun guven verin zamani gelince kendi yurumek isteyecek.
S
Sümeyra B. ..
9 Haziran 2026 11:21
Teşekkür ederim aslında yürümesi için acele etmiyorum ama sürekli elinden tutup yürütmek gerçekten zor oluyor dediğiniz gibi beli kopuyor insanın

Selen B.
Premium Üye
9 Haziran 2026 11:38
Aynı durumlardan geçtik gerçekten tüm gün oda oda dolaşıyorduk. Başta koltuğun birine oyuncak koyduk git al dedik sürekli koltuktan koltuğa gidip gelmeye başladı. Bu baya sürdü. Sonra bi cesaret geldi sanırım başka odalara gitmeye başladı birden de mutfaktaydım yürümüş gelmiş. Adım atmaya başladıysa artık yavaş yavaş devamı geliyor
Yükleniyor...