Desteksiz Uykuya Geçiş

88 görüntüleme
S

Sueda C.

6 Nisan 2026 09:17
Pispis ve sırtına vurulmasiyla uyuyor 3 aylık bebeğim. Bunlari birakmaya baslamak icin zamani mi yoksa beklemeli miyim? Gece de 3 4 kez uyanıyor bence sebebi destekli uyuduğu icin
A

Aslınur H.

6 Nisan 2026 09:20
Uyku düzenin dördüncü aydan sonra rutine girdiği söyleniliyor biz uyku eğitimi aldık ama gece gündüz kavramı bu aylarda başladığı için siz yine de mümkün olduğunca uyutma şekline dikkat edin. Uyku eğitimi bizde işe yaramadı bebeğim çünkü kolik ve alerjik bir bebek onla aramdaki bağ daha fazla zarar görmesini istemedim şu an destekli uyutuyorum pilates topuyla çok zorlanıyoruz ama yine de biz anneler her şeyin en iyisini yapmak istiyoruz onlar için. Atak haftalari gelince hiçbir düzen kalmıyor
S

Sueda C.

6 Nisan 2026 09:21

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Uyku düzenin dördüncü aydan sonra rutine girdiği söyleniliyor biz uyku eğitimi aldık ama gece gündüz kavramı bu aylarda başladığı için siz yine de mümkün olduğunca uyutma şekline dikkat edin. Uyku eğitimi bizde işe yaramadı bebeğim çünkü kolik ve alerjik bir bebek onla aramdaki bağ daha fazla zarar görmesini istemedim şu an destekli uyutuyorum pilates topuyla çok zorlanıyoruz ama yine de biz anneler her şeyin en iyisini yapmak istiyoruz onlar için

Allah yardımcın olsun, bakalım kendimce deniyorum bir seyler insallah faydasini görürüz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir