Desteksiz Uyku

153 görüntüleme
F

Feyzanur U. ..

29 Mart 2026 12:33
4.5 aylık bebeğim emzik ve kucağımda sallayarak uyuyor desteksiz uykuya nasıl alıştıra bilirim
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 12:34
Benimki destekşe bile uyumuyo wkdkflld
A

Arzu.G

29 Mart 2026 12:35
Önce kucaginizda saklamayı biraktirin emzik işinize yarar uzun bir süre onu sonra biraktirirsiniz .azalta azalta bırakın tam dalmadan yatağına koyup pispis patpat yapın .ilk günler çok ağlar sabredin pes etmeyin çabuk alisirlar düzene
A

Arzu.G

29 Mart 2026 12:36
Özge Alper
Benimki destekşe bile uyumuyo wkdkflld
Bu aylardaysaniz normal :)
Fatma A. U.

Fatma A. U.

29 Mart 2026 13:13
9. Ay bitti hiç uyumuyor desteği falan boşverdik
Ceren

Ceren

Premium Üye
29 Mart 2026 13:17
Fatma Albina U
9. Ay bitti hiç uyumuyor desteği falan boşverdik
biz de öyle
Fatma A. U.

Fatma A. U.

29 Mart 2026 13:23
Uyku sevmiyor dedi doktorumuz sanırım alıştım bu tempoya oyüzden uykusuzluk perişan etmiyor galiba eskisi gibi
F

Fatma D.

29 Mart 2026 13:39
Ben de destekle uyutuyorum sallayarak pışpışla ve beyaz gürültü ve gözüne mendil koyarak yoksa uyumuyor. Vazgeçirmeye için biraz çaba verdim ama baktım uykusuz kalıyor devam ediyorum yanlış yapiyorum biliyorum ama bana da bir öneri sunabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
F

Feyzanur U. ..

29 Mart 2026 13:41
İlk 6 ay düzen oluşmuyor ama ben zemin oluşturmak istiyorum bende de gazlı bir bebekti mecbur sallayarak uyuttum şuan zorlanmıyorum ama desteksiz uykuya geçmesini istiyorum
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 13:56
Arzu.G
Bu aylardaysaniz normal :)
11 aylık oldu🤣
A

Arzu.G

29 Mart 2026 14:21
Özge Alper
11 aylık oldu🤣
Az kalmış merak etmeyin yaşını geçtikten sonra destekleri de biraktirabilirseniz uyku konusunda yormaz sizi :)
A

Arzu.G

29 Mart 2026 14:23
Fatoş Göçeroğlu
Ben de destekle uyutuyorum sallayarak pışpışla ve beyaz gürültü ve gözüne mendil koyarak yoksa uyumuyor. Vazgeçirmeye için biraz çaba verdim ama baktım uykusuz kalıyor devam ediyorum yanlış yapiyorum biliyorum ama bana da bir öneri sunabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama eğer 5-6 aydan büyükse şuan uykusuzluğu ağlamasını yorulmayi göze alıp bunları biraktirmazsaniz ilerde çok zorlanırsınız .Geçen her ay bıraktırmak biraz daha zorlaşır .Bebekler büyüdükçe kendi uyumaya alışıyor diye beklerseniz [19.aydan](19.aydan) bildiriyorum öyle birşey yok maalesef :(
F

Fatma D.

29 Mart 2026 19:27
Ağlamasına, uykusuzluğuna dayanamıyorum ve her seferinde başa sarıyorum. Şu an 5 aylık
Özge A.

Özge A.

30 Mart 2026 08:06
Arzu.G
Az kalmış merak etmeyin yaşını geçtikten sonra destekleri de biraktirabilirseniz uyku konusunda yormaz sizi :)
ay inşallah ya heyecanla beklşyorum valla
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir