Desteksiz Uyku

78 görüntüleme
S

Seda ..

18 Kasım 2025 18:30
Bebeğini desteksiz uyutabilen varmı varsa nasıl başardınız 5.5 aylık bebeğim geceleri sürekli uyanıyo ve kısa süre emiyo dalıyo alışkanlık olduğu içinmi yoksa diştenmi emin olamıyorum
F

Fatma K.

18 Kasım 2025 18:44
Alışkanlıktır bence çünkü çok çabuk alışıyolar ve bunları bıraktırmak zor oluyor
Y

Yağmur K. ..

18 Kasım 2025 18:58
1 yasinda bebeğimkararlıdavranıpuyku egitimine başladımiyi gidiyor şimdiyaklaşık1 hafta saat başıuyandi ama meme vermedim
M

Melike M.

18 Kasım 2025 19:32
Biz eğitim almıştık o sayede desteksiz uyuyor şuan.Sizin bebeginizde çoğu bebek gibi memeyi uyku ile bagdaştırmış sık uyanma sebebi bu.Her uyandıgında uykuya geçerken ki destegi isteyip bulamadıgı için sık uyanıyor.@Seda
İlsu O. K.

İlsu O. K.

18 Kasım 2025 19:40
Seda hanım merhaba; ben açıkcası uyku eğitimi falan bilmem. Bebeğimin gündüz ne kadar uyarana maruz kaldığına,ne kadar yorulduğuna, ne kadar uyuduğuna bakarak sürecimi hep ilerlettim. Prematüre düzeltilmiş 6 takvim yaşı 8 aylık oğlum. İlk üç ay hep kucakta memede uyudu,emzikte kullandı. Uyuduğunda hep kendi yatağına yatırdık ağladığında aldık. 4,5-5 aylıkken memeyi emer uyuklar dalmadan yerine yatırırdım uyanıncada popoya pış pış.. Bizde ne kucak ne emzik ne meme hiç bir şey alışkanlık yapmadı 🤷‍♀️ falat uyku rutinimizide bir kez olsun hiç bozmadık misafirlik durumlarında bile.. Şimdi her bebek farklı her annenin ev düzeni farklı şunu yapın demek sizi ve bebeğinizi bilmeden bence hayal satmak gibi olur. Ama ben sizin yerinize kendimi koyduğumda şunu düşünürdüm gündüz ne kadar uyarana maruz kalıyor, uyku hijyeni tam mı, burnu açık mı, bir rahatsızlığı var mı diş,gaz,ağrı. Karnı tok mu, yeterinde gündüz uyuyabildi mi yoksa fazla mı uyudu.. Uykunusunu bozan şey açlık mı, desteksiz uyumayı bilmemesi mi? Her gün aynı saatte uyku rutini başlıyor mu gibi gibi şeyleri kendime sorar buna göre sonuca varmaya çalışırdım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir