Desteksiz Uyku

55 görüntüleme
D

Duygunur A.

8 Ağustos 2025 19:07
Kızım 7. Ayı dolduracak emerek uyuyor çalışmaya başlayacağım için ve artık yorulduğum için desteksiz uyutmaya çalışıyorum fakat olmuyor yapamıyorum aşırı ağlıyor hiç bir şekilde susturamıyorum yeri geliyor memede bile susmuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Hanife A. .

Hanife A. ..

8 Ağustos 2025 19:09
Siz degilde bakacak kişi uyutmayi denedi mi. Bazen benim.kizim ben de uyumazdi babası sallardi uyurdu. Şu an gerçi memede uyuyor bazen de kolumda 😄 yani size yapıyor bu durumu olabilir aslında. Başkasi uyutmayi denesin gündüz uykularında. Bir uyku eğitmeni meme desteği yerine başka bir destek koyun demişti kucakta sallama gibi mesela.
D

Duygunur A.

8 Ağustos 2025 19:18
Evet aslında babasında daha çok uyuyor ama ben imkansız babasıda çalışıyor bakacak kişide Eylül de deneyebiliriz desteksiz uyutmaya ara verip eski sistem devam edeceğim inşallah zaman ilerledikçe bu süreç daha zor hal almaz desteksiz uyutma konusunda hiç bir fikri yok o kadar araştırdım ama net bir şekilde nasıl yol alacağımı hâlâ bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir