Desteksiz Uyku

152 görüntüleme
E

Ezgi E.

27 Temmuz 2025 15:51
Merhaba, bebek nasıl uyutulur allah aşkına biri anlatsın...
Yani emiyor, emerken uyumasın diye sürekli dürtüyorum.
Sonra gazını çıkarmak gerekiyor.. Ee çocuğun uykusu açıldı.
Hadi bir şekilde uykulu yine. Beşiği koyuyorum gözler fal taşı.
Ee hadi salla uyusun.
Yaa bu desteksiz uyku nasıl oluyor biri anlatsın lütfen.
B

Büşra T.

27 Temmuz 2025 16:09
Kızım 4,5 aylıktı desteksiz uykuya başladığımız da o ana kadar da hiç kucağımda uyutmamıştım hep beşikte sallanarak uyumuştu belki de o da biraz kolaylık sağladı bana. Pış pış sesi açıp yatağa yatırdım o kendi kendine biraz döndü ilk başlarda ağladı ağladıkça gidip memesini verip sakinleştirip uzaklaştım böyle böyle kendi kendine dalmayı öğrendi güzel yanı gece uykularıda uzadı bir önemli şeyde uyku planı yapın gündüz ve geceleri aynı saatlerde uyutmaya dikkat edin böyle anlatınca kolay gibi ama biraz yıpratıcı oluyor sabrederseniz rahat edersiniz
H

Hülya N. İ.

27 Temmuz 2025 16:58
Yani o kadar haklisin ki oncelikle gebe okuluna bile gittim bilincli anne sanardim kendimi bence ogretilmesi gereken ilk sey uyku ya nasil uyutulmasi gerektigi ayak mi meme mi besik mi derken hersey ee cok kararsiz oluyoruz ve ne yapsak zarar mi acaba mantigi oluuor sürekli cidden bende cok sordum bunu kendime senin yazdıklarını okurken icini görebiliyorum. Kizim sallanarqk uyuuor ve gun geçtikçe daha cok sallanmak istiyor ama uyku egitimi bende verecegim yani hem beşiğine alistircam hem hizi azaltacagim ve bitirecegim 5 aylik olmak uzere kizim 5 aylikken yapcam diye soz verdim kendime insallah başarabiliriz
H

Hatice Ö.

27 Temmuz 2025 17:01
Benim ikizlerim 1 yaşında desteksiz bakıyorum ve 6 aylıkken kendim uyku eğitimi verdim, burada da paylaşmıştım, uyku eğitimi diye aratıp bakabilirsin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir