Desteksiz Oturma

90 görüntüleme
S

Sıla B.

9 Nisan 2026 22:41
Düzeltilmiş 7 gün sonra 6 aylıklar ikiz prematüre 33+4 normal olarak 7 aylık dönüyorlar yüz üstü tam gelip başını dik tutuyorlar ama oturamıyorlar desteksiz ne yapılmalı
A

Aslıhan G.

9 Nisan 2026 22:48
Gün içinde destekli oturma minderleri var onlardan alıp alıştırmalar yapabilirsiniz , 9 aya kadar da gayet normal bir durum daha vakitleri var alıştırmalarla öğreneceklerdir :)
S

Seval Y.

9 Nisan 2026 23:03
Sila Hanım benim kızımda oturmayinca cok dert etmiştim ama çok sukur 7. Ayda oturdu. Bol tummy time ve duz zeminde yastiklarla destekleyerek oturma alistirmasi yaptirdim
E

Emine K.

9 Nisan 2026 23:12
Minik mucizelere bir şey yapmanıza gerek [yok.Benim](yok.Benim) kız 42 hafta da doğdu . 6. Aya yeni girdi . Desteksiz oturma denemeleri yapmaya yeni başladı. Bol bol tummy time yaptırın ,yerde zaman geçirsinler . Kasları güçlenince yapacaklardır. Bu bir süreç ve bu sürecin tadını çıkartın. 😊
Afranur K.

Afranur K.

9 Nisan 2026 23:31
Erken henüz, biz de 39. Haftada doğduk, 6.5 aylık olduk. Yeni yeni 1-2 dk desteksiz oturuyor sonra devriliyor 😂 yani hala çok vaktiniz var bol bol Tummy time yaptırıp sırtlarını güçlendirin. Zaman içinde olacaktır dönmek zaten en önemli gelişim basamaklarından biriydi onu yapmışlar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir