Desteksiz Oturma
90 görüntüleme
S
Sıla B.
9 Nisan 2026 22:41
Düzeltilmiş 7 gün sonra 6 aylıklar ikiz prematüre 33+4 normal olarak 7 aylık dönüyorlar yüz üstü tam gelip başını dik tutuyorlar ama oturamıyorlar desteksiz ne yapılmalı
A
Aslıhan G.
9 Nisan 2026 22:48
Gün içinde destekli oturma minderleri var onlardan alıp alıştırmalar yapabilirsiniz , 9 aya kadar da gayet normal bir durum daha vakitleri var alıştırmalarla öğreneceklerdir :)
S
Seval Y.
9 Nisan 2026 23:03
Sila Hanım benim kızımda oturmayinca cok dert etmiştim ama çok sukur 7. Ayda oturdu. Bol tummy time ve duz zeminde yastiklarla destekleyerek oturma alistirmasi yaptirdim
E
Emine K.
9 Nisan 2026 23:12
Minik mucizelere bir şey yapmanıza gerek [yok.Benim](yok.Benim) kız 42 hafta da doğdu . 6. Aya yeni girdi . Desteksiz oturma denemeleri yapmaya yeni başladı. Bol bol tummy time yaptırın ,yerde zaman geçirsinler . Kasları güçlenince yapacaklardır. Bu bir süreç ve bu sürecin tadını çıkartın. 😊

Afranur K.
9 Nisan 2026 23:31
Erken henüz, biz de 39. Haftada doğduk, 6.5 aylık olduk. Yeni yeni 1-2 dk desteksiz oturuyor sonra devriliyor 😂 yani hala çok vaktiniz var bol bol Tummy time yaptırıp sırtlarını güçlendirin. Zaman içinde olacaktır dönmek zaten en önemli gelişim basamaklarından biriydi onu yapmışlar.