Desteksiz Bebek Bakımı
193 görüntüleme

Ayşegül Ö. D.
22 Ağustos 2026 21:46
Merhaba sevgili anneler. 4 aylık bir kızım var desteksiz büyütmeye çalışıyorum ama çok yoruluyorum. Bahsettiğim yorgunluk sadece bedensel değil en zoru psikolojik olarak çok yıprandım. Bebeğimin yolculuğuna eşlik ediyormuşum gibi değil de sadece görevleri yerine getirip uyumasını bekliyormuşum gibi hissediyorum. Uyuduğu zaman da çok üzülüyorum onunla kaliteli vakit geçiremediğim için. Ona haksızlık ettiğimi ve yalnız bıraktığımı hissediyorum. Kafamı boşaltacak bir şeyler yapmak istiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ?
S
Sümeyra
22 Ağustos 2026 22:03
Kızım 17 aylık bu zamana kadar insan olduğumu unutmuşum hiç uyumuyordu ve asla susmadan ağlıyordu sürekli bence kendinizi yormayın herkes kendi çocuğuna en iyi annedir

Ebru K. ..
22 Ağustos 2026 22:15
14 aylık kızım annelik hep vijdan azabından oluşur hep acabalarla oluşur yakın kendin gibi gördüğün bir arkadaşın varsa veya kimle mutlu oluyorsan 1 saat de olsa sohbet et konuş iyi geleçek
C
Canan K. ..
22 Ağustos 2026 22:25
Böyle hissetmeniz çok normal Bebekten önceki kendimi özlediğim için çok vicdan azabı çekmiştim ilk zamanlar Hormonlar da işin içine girince süreç desteksiz çok zor oluyor gerçekten Mükemmeli yakalamaya çalışmak ayrıca yoruyor zihni ve psikolojiyi Ben maalesef tam bir depresyon yaşadım ve doktor desteği aldım Kesinlikle sosyalleşmek de işe yarıyor Tabi sosyalleşmek derken çocukla ilgilenmenin sizi ekstra yorduğu ortamları kastetmiyorum Sizi anlayacak ve tecrübelerini paylaşıp rahatlatacak arkadaşlarınız varsa yapışın yakalarına
Yükleniyor...