Destekli Uykudan Desteksiz Uykuya Geçiş…
159 görüntüleme
N
Nazlıcan
Premium Üye
26 Mayıs 2026 21:54
Bebeğim 4 aylık, kolik bir bebek olduğu için bu zamana kadar hep emme, battaniyede sallanma gibi desteklerle uyudu. Artık buna bir son vermek istiyorum. Bu süreci nasıl yönetebilirim? 2 ay daha evde olacağım sonra işe döneceğim. Şu anda ben yokken hiçbir şekilde uykuya geçemiyor. Bunları nasıl aşabilirim? Sizler nasıl yollar denediniz ?
G
Gamze Ç.
26 Mayıs 2026 22:33
Benim de 4 aylık oğlum var bir örtü verdim doğduğundan beridir onunla uyuyor ve pışpış sesi açıyorum önceden göğsümde uyuyordu şimdi ayakta sallamaya alıştırdım örtüsüne sarındığı için ve pışpış sesine alıştığı için sallayan kişi kim olursa uyuyor
N
Nazlıcan
Premium Üye
27 Mayıs 2026 05:10
Benim de 4 aylık oğlum var bir örtü verdim doğduğundan beridir onunla uyuyor ve pışpış sesi açıyorum önceden göğsümde uyuyordu şimdi ayakta sallamaya alıştırdım örtüsüne sarındığı için ve pışpış sesine alıştığı için sallayan kişi kim olursa uyuyor
G
Gamze Ç.
27 Mayıs 2026 06:38
Ben de bunlara alıştırmaya çalışıyorum aslında ama kolik boyutta olduğundan sırtı bir yere değdiğinde sırtüstü yattığında kriz geçiriyor resmen. Battaniyede sallıyoruz bazen o bile çözüm olmuyor, emerek de çözüm olmuyor çünkü emdikçe daha çok gazlanıp kriz boyutunu artırıyor. Ne yapacağımı nasıl alıştıracağımı şaşırdım…
G
Gamze Ç.
27 Mayıs 2026 06:43
Yani o colexi dene istersen zaten bitkisel inşallah yardımcı olur
N
Nazlıcan
Premium Üye
27 Mayıs 2026 09:00
Biz bu gaz sıkıntısını 3 saate bir emzirmeyle ama tabi bizimki mama da yiyordu tek emmiyordu dur baştan yazıyorum doktora gittik dedik ki bu çocuk susmuyo napcaz o da muayene etti falan kolik dedi ne kadar yiyo dedi emiyor üstüne 60cc mama yiyor dedim tamam dedi 3 saatten önce kesinlikle tekrar vermeyeceksin baktın çok aç çok aranıyor o zaman tamam çünkü bebek sadece aç olduğu için emmez keyif için yine emer dedi tamam dedim ben mamayı aptamil pronutra kullanıyorduk Evolvia ac mama ile değişti neyse harveys colex şurup ki bu şuruptan Allah razı olsun o rahatlattı metsil damla ve fobriome probiyotik verdi ama biz bunları 3 aylık ve 4 aylık olunca sırayla bıraktık önce metsil sonra colex sonra probiyotik bitti almadık tekrar hala daha gaz sancısı çekiyor özellikle sabaha karşı ıkınıyor ama çok şükür halimize
Yükleniyor...