Destekli Otururken Öne Eğilme

150 görüntüleme
A

Ahsen ..

31 Temmuz 2025 18:58
yenidogan doneminden beri aktif baş kontrollü bir kızım var kafasını dik tutmakta hic sorun yasamadik ancak oturunca kendini one dogru egiyor basini tutamiyor degil kasitli yapiyor gibi ama normal mi acaba
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

31 Temmuz 2025 19:00
Şu an kaç aylık olduğunuzu bilmiyorum ama eğer üçüncü ayına geldiği halde çocuk kafasını tutamıyorsa bu önemli bir sorundur ve çocuk doktorunuzla görüşmeniz gerekir…
A

Ahsen ..

31 Temmuz 2025 20:02
4 aylık hocam kafasını tutabiliyor onda sorun yok sadece oturturken sürekli öne doğru eğilmek istiyor
H

Hale Y. ..

4 Ağustos 2025 09:58
Benim bebeğim de tam olarak bu durumda kafasını tutuyor ama vücudunu öne doğru itiyor hatta 2 gündür ayağına ulaşmaya açlıyor emmek için normal mi acaba ?
İ

İlay K.

4 Ağustos 2025 10:08
Benim de bebeğim 5.ayını bitirdi destekli otururken kendini öne doğru eğiyor tam olarak dik duramıyor
S

Sevcan Ç. ..

4 Ağustos 2025 10:10
Bence oturtmak için birazcık erken gibi benim bebeğim de şuan 4 aylık aynı dediğiniz gibi bence korkulacak birşey yok oturtmak için daha zamanı var
A

Ahsen ..

4 Ağustos 2025 10:33
Benim doktorum oturtmaya başla dedi çocuğun hazır dedi o sebeple başladım muhtemelen ayaklarına ulaşma cabası dediginiz gibi çünkü suan yatar pozisyonda iken surekli ayaklarını tutuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir