Destekli Oturma
55 görüntüleme
C
Cansel B.
7 Mart 2026 01:03
18 haftalık erkek bebek bebeğim yattığında sürekli
Kafasını kaldırıyor elleriyle parmaklarımı tutup oturma pozisyonunu alıyor ardından ayaklarıyla kalkıyor bunu yaptığımda gülüyor etrafa bakıyor ama ben endişeliyim bu hareketleri yaptırmam normal mi bu hareketleri yaptırabildiğim için oturtma istiyorum ancak etraftan daha erken deniliyor ne yapmalıyım birde bu dönemde kanguru kullanımı yapabilir miyim?
Kafasını kaldırıyor elleriyle parmaklarımı tutup oturma pozisyonunu alıyor ardından ayaklarıyla kalkıyor bunu yaptığımda gülüyor etrafa bakıyor ama ben endişeliyim bu hareketleri yaptırmam normal mi bu hareketleri yaptırabildiğim için oturtma istiyorum ancak etraftan daha erken deniliyor ne yapmalıyım birde bu dönemde kanguru kullanımı yapabilir miyim?
M
Melike M.
7 Mart 2026 02:18
Bebeğiniz 18 haftalık yani 4.5 aylık anladığım kadarıyla.Daha çok erken bunları yapıp ayaga kalkması için.Erken dönemde ayakta düz durdurmaya çalışmak bacaklarda ve ayaklarda içe kıvrılma yapar diye duymuştum.O yüzden siz bastırmayın yere derim.Yinede doktora danışmakta fayda var tabiki
M
Mushviga M.
7 Mart 2026 03:04
Merhaba.Güzel anne Osman hocanın 3 aylık bebek için yapın dediği video var.İzle istersen YouTube de.Zaten dediğiniz elinden tutub,ayağa kaldırma meselesini muayenelerde doktorlar yapıyor.Destekli oturma 3 ayından başlana bilir ve s.İzleyin videoları Osman hocanın
H
Hande S.
7 Mart 2026 03:36
Merhaba ben kanguruya 2 aylıkken başlamıştım ama kullandığınız kanguru önemli
Kalça sağlığı için onaydan geçmesi lazım bununla ilgili sertifikalar var
2 aylıkken doktora sordum o da kullanabilirsin dedi
İlk başta 5 dakka durdurdum sonra 10 dakka derken ilerlerdik
Kalça sağlığı için onaydan geçmesi lazım bununla ilgili sertifikalar var
2 aylıkken doktora sordum o da kullanabilirsin dedi
İlk başta 5 dakka durdurdum sonra 10 dakka derken ilerlerdik