Destekli Oturma

117 görüntüleme
Özlem Z.

Özlem Z.

28 Temmuz 2025 14:49
Merhabalar kızım 6 aylık dördüncü ay aşısında sağlık ocağındaki hemşire destekli oturtmak için 6. ayı bekleyin dedi bende öyle yaptım ama şimdi destekli oturtmak istediğimde yığılıyor kendini dik tutamıyor desteklesem bile istemiyor çok pişman oldum geç kalmış gibi hissediyorum. Önceki aylarda çok istekliydi oturmak için Çok mu geç kaldım yada ne zamana tam destekli oturabilir çok endişeliyim geç kaldığım için
S

Semra

28 Temmuz 2025 14:54
Ben de bu ayda destekli oturmaya başladım çünkü ben de korkmuştum. Bebeğim 7,5 aylikken desteksiz oturdu
Özlem Z.

Özlem Z.

28 Temmuz 2025 14:56
Şimdi oturtunca yığılıyor hamur gibi belini dik tutamıyor o yüzden korkuyorum sizinki de öyle miydi acaba
H

Hilal T.

28 Temmuz 2025 15:10
Doktorumuz bize 3.5 aylıkken oturtabileceğimizi söyledi. Keşke hemşireden önce doktorunuza sorsaydınız
Özlem Z.

Özlem Z.

28 Temmuz 2025 15:26
Ben tadım yapmak istediğimde 6. Ay dedi onu bile yapamadım sonra iştahı da kesildi mama da içmek istemedi kilosu da durdu daha sonra ek gıdaya niye başlamadın ki diyerek bizde sorun buldu destekli oturmadan ek gıda da başlanmıyor şu an hiç birini yapamıyorum o yüzden çok endişeliyim dediğiniz gibi keşke doktorla ilerleseydim :/
S

Semra

28 Temmuz 2025 15:53
Ben bu destekli minderler kullandim baya yardimci oldu
Özlem Z.

Özlem Z.

28 Temmuz 2025 16:45
Hilal hanım günde kaç dakika ve ne kadar aralıklarla oturttunuz acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir