Destekli Oturma
150 görüntüleme
H
Hanne K.
23 Haziran 2025 18:57
Bebeğim 3 ay 8 günlük
Yatarken sürekli kendini öne doğru ittirerek kalkmaya çalışıyor. Kucağımızda yatarken de aynı şekilde.. Kucağımda canlı destek ile oturtabilir miyiz?
Yatarken sürekli kendini öne doğru ittirerek kalkmaya çalışıyor. Kucağımızda yatarken de aynı şekilde.. Kucağımda canlı destek ile oturtabilir miyiz?
S
Selma K.
23 Haziran 2025 20:19
4. Aydan itibaren canlı destekli 5. Aydan itibaren de mama sandalyesinde oturtabilirsiniz
T
Tuğba Y.
25 Haziran 2025 06:54
Benim kızım 3 aylıktan başlamıştı öyle oturmaya aşkımda istiyordu çünkü. Doktorum daha yeni söyledi 4.ayımızdayız ama bence eğer bi sağlık sorunu yoksa 1-2 dakika oturabilir ben öyle yapmıştım. Zaten daha yeni 15dk oturmalara başladık çok uzun olmazsa sorun olmaz galiba bizde olmadıı
F
Fatma S. ..
25 Haziran 2025 06:58
3-4 ay arasında başını tutabiliyorsa kucağınızda oturttabilirsiniz. Mesela 4.5 Aylık falan olduğunda diyelim yavaş yavaş koltuk köşelerinde oturtmaya başlayabilirsiniz.
C
Ceren A. B. ..
25 Haziran 2025 08:28
Oturmadan ziyade kendinize yaslayarak poposuna ağırlık vermeden oturur pozisyonda tutun benimkide öyleydi ben öyle yaptım. 4. Aydan sonra biraz biraz ağırlığını veriyordum dizimdeyken VS. 5. Aya girince ufak ufak destekli kendi başına oturma egzersiziyle başladık şimdi 5.5 aylık ek gıda zamanı max 10 dk olacak şekilde mama sandalyesinde oturtuyorum kendi başına. Bilgilendireyim oturmayı öğrendikten sonra da ayağa kalkmak ister oldu oturmayı eş geçiyoruz artık,😂