Destek mi ? Diş mi ? Atak mı ? Aç mı ?
53 görüntüleme
E
Elif Y.
18 Ağustos 2025 15:07
Bunları nasıl ayırt edeceğimi anlamıyorum. 3ay 23 günlük. Eli sürekli agzında başlarda gayet normaldi bence son 10 gündür değil 3 gündürde zorluyor. Sürekli ağlıyor uyumak istemiyor. Ama cok uykusu var. Kucagımda bayılıyor yataga koyarken geri kalkıyor. Asla böyle bir sorunumuz yoktu. Resmen yeni güncellendi. Elini bogazına kadar sokuyor resmen. Sürekli mıkırdıyor. Bugün hep agladı. En rahat kucakta geserken ya da sallanırken uyuyor. Ama şimdi bu huzursuzlukların nedeni hangisi ? Diş mi uyku mu açlık mı atak mı ? Bi bakıyorum emmekmistemiyor bi bakıyorum emiyor. Oturmama asla müsade etmiyor hiç bunkadar zorlamazdı. Ha birde dün halasına gittik 1-1,5 saat onun kucagında kaldı gece yatagına yatıramadık 10 dk sonra geri kalktı. Napcagımı sasırdım kaldım

Fadile B.
18 Ağustos 2025 15:38
Atak var bu ayda bir iki hafta sürüyor
E
Eda M.
18 Ağustos 2025 15:50
4. Ayına girerken aynı sorunları yaşamıştık ağlama krizleri vs ama sabırlı olun geçiyor sonrasında mükemmel güncellemeler geliyor 😁 diş olabilir rahatlatmak için bir şeyler yapabilirsiniz biz 4 ay 8 günlüğüz 2 alt dişimiz çıktı
İ
İdilcan N. G. ..
18 Ağustos 2025 15:54
Bizde bu dönemden geçtik hala atlatmış değiliz ama eskisi kadar değil stresi bol atak dönemindesiniz tabikide yavaştan dış belirtileri veriyor çünkü benim oğlumda aynı şekilde hep eli ağzında ben sürekli buzluğa emzik yada dış kaşıyıcı koyup veriyordum birazda olsa rahatlıyor sakinleşiyordu ama tabikide ben bu durumla karşı karşıya kaldığımda bilmediğim bir rahatsızlık mi vardir düşüncesi ile çocuk doktoruna danıştım sizde içiniz rahat olması için gitmenizi tavsiye ederim bu dönem için sabır bol bol kucak sevgi dans duş her şeyi yaptım
E
Elif Y.
18 Ağustos 2025 17:56
İnanın hep kucağımda ayak tabanlarım sızladı artık. Gücüm yetse hiç durmam ama bazen bir iki dk oturup aglamasını izliyorum o kdar elimden bir şey gelmiyor ki. Bütün gün toplasanız 30-40 dk anca gülmüştür. Geri kalanı hep bi aglama uykuya direnme. 4. Aya daha girmeden atagına mı girdik yani şimdi biz 😞 dişide iç taraftan kabarıklaşmaya başlamıs ama ön ya da üstten gözükmüyor. Benim elimi emince rahatlıyor. Emzik kullanmıyor onuda arada agzına tutuyorum. Diş kaşıyıcı için nerden ne marka önerir siniz ? Sert plastiklerden iğreniyor. Yumusak bir şey bulmam lazım benim