Destek Lütfen- 5 Ay 12 Günlük-gündüz Uyumuyor
72 görüntüleme
B
Buket.
8 Aralık 2025 13:23
Bebeğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor uyuduğunda da 15-25 dakika arası falan uyuyor.
Sabahtan akşam yatana kadar sürekli kucakta geziyor bir yere bırakınca ağlıyor kesinlikle durmuyor.
Herkes normal diyecek belki ama artık çok yorucu olmaya başladı.
Diş ağrılarını düşünerek ağrısını giderici bütün herşeyi yapıyorum ama yine de çözüm olmuyor.
Hep bir mızmız hali kucaktan inince ağlaması saat başı beslenmek istemesi..
Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum artık ne yapmam gerektiğini de hiç bilmiyorum.
Yeni doğan dönemi geçti ve bu hale geldi epeydir de bu şekilde.
Fikri olan varsa eğer desteğe çok ihtiyacım var
Sabahtan akşam yatana kadar sürekli kucakta geziyor bir yere bırakınca ağlıyor kesinlikle durmuyor.
Herkes normal diyecek belki ama artık çok yorucu olmaya başladı.
Diş ağrılarını düşünerek ağrısını giderici bütün herşeyi yapıyorum ama yine de çözüm olmuyor.
Hep bir mızmız hali kucaktan inince ağlaması saat başı beslenmek istemesi..
Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum artık ne yapmam gerektiğini de hiç bilmiyorum.
Yeni doğan dönemi geçti ve bu hale geldi epeydir de bu şekilde.
Fikri olan varsa eğer desteğe çok ihtiyacım var
G
Gdkmc
8 Aralık 2025 13:25
Benimde bebeğim öyleydi kucağa çok alışmıştı yere onun için yer yaptım oyuncaklarını koydum çok aşırı ağlamadığı sürece almadım sonradan kendiliğinden dizeliyor
G
Gülcan Ö.
10 Aralık 2025 13:56
Bnm bebeğimhe 5 ay 3 günlük ,uyumamakiçin parçalıyor kendini,ben de anlamadım aynen20 dk ancakuyuyor çok yıpratıcı

Ceren K. ..
10 Aralık 2025 14:04
Bizde 4.ayı bitirdik aynı dertten muzdaribiz gündüz uykusu hiç yok gözleri kıpkırmızı oluyor direniyor ağlıyor uyumamak için bir şey en fazla 5 dk dikkatini çekiyor hep kucağımda bıraktığım an ağlıyor