Destek

47 görüntüleme
B

Beyzanur T.

7 Mart 2026 19:16
Merhabalar,

Bebeğim 34 haftalık doğdu silikon uçla emzirdim ve her öğünden sonra peşine kaşıkla süt içirdim. Şimdi bir hafta sonra 5 aylık olacak meme reddi ve gün içerisinde de biberonla verdiğim sütümü çok zor içiyor. Uykuluyken 120-140 ml içen bebeğim gündüz 70-80 zorla içiyor. Uyutmak için kucağıma aldığımda sağına ve soluna kesinlikle yatmamak için ağlıyor. Gazı da var gibi ne yapmalıyım. 5 aydır sürekli bir yedirme mücadelesindeyim iştahlı güzel yiyende bir bebeğim var aslında ama hep mücadeleyle. Artık o kadar tahammülüm kalmadı ki yemek saati gelince bedenim ister istemez kasılıyor. Sinirleniyorum da bu normal mi kendimi yetersiz hissetmekten sürekli yanlış yapıyor muşım gibi hissetmekten de yoruldum. Fikirlerinizi paylaşır mısınız ?

Teşekkürler.
B

Buse Ö.

7 Mart 2026 19:43
Muhtemelen farkli seyler kullandiginiz icin diye dusunuyorum , emziriyorsaniz kalan beslenmede biberon degil de kaşık biberon tarzi olan urunlerden kullanın, meme reddinide bizde yasiyrouz ama sadece biberonla alakasi yok tazikli geliyor sütüm bu yuzden 3.5 aydir emmiyor , siz silikon uça nasil alistirdiniz biberondan nasil vazgecirdiniz acaba
B

Beyzanur T.

7 Mart 2026 19:44
ilk doğduğunda silikon uçla emzirdim şimdi hiç emmiyor direkt biberonla veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir