Dertleşmek İstiyorumm
109 görüntüleme
Z
Zeynep
8 Ocak 2026 01:58
18 aylık kızım var ve sakin bir kız çocuğu. Akranları tarafından oyun oynarken vs elinden oyuncak alınınca tekrar dönüp oyuncağı almıyor, bazen oyuncağı vermek istemediğini belli ediyor ama genelde sessiz kalıyor benim almamı bekliyor. Ya da vurduklarında da aynı şekilde asla vurmaz gelir bana gösterir. Kızım mı çok sakin onlar mı çok aktif bilmiyorum bu durum beni çok üzüyor kızımı koruyamıyorum gibi hissediyorum
C
Cennet �.
8 Ocak 2026 02:32
18 ay için normal bence. Benim kızım üç yaşında birisi elinden oyuncağını alsa geri çekip almaz ya da vurmaz karşıdakine. Ağlayarak bana gelir
Z
Zeynep
8 Ocak 2026 02:45
O zaman mizaç farklılığından kaynaklanıyor gerçektende.sizin kızınız da sakin bir bebek miydi?🤭
C
Cennet �.
8 Ocak 2026 02:53
Evet bebekkende sakindi. Ben söylüyorum biri senden oyuncağını zorla alırsa sende geri al elinden diyorum ama yapamıyor. Bazı arkadaşların çocukları var dediğiniz gibş çok aktifler. Kızlarımız inşallah biraz olsun kendini savunmayı öğrenşr. Akran zorbalığının göklere çıktığı bu çağda insan şaşırıyor nasıl çocuk yetiştireceğine.
Z
Zeynep
8 Ocak 2026 07:30
Kesinlikle öyle. Çocuklarımız zorba olmasın diye uğraştıkça etraftan zorbalık göreceği düşüncesi sinirlerimi bozuyor çünkü herkes bizler gibi evlat yetiştiremiyor maalesef. Benim kızım da çok sakin şimdi bile elinden bişey alınacağında bağırıyorlar kızım da korkarak geri çekiliyor veriyor. İnşallah biraz da olsa kendilerini korumayı öğrenirler