Dertleşmek İstedim

185 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 20:22
Kızım 4 gün sonra 7 aylık olacak o büyüyor ben kendimi kaybediyorum sanki doğumdan sonra lohusalığım kolay geçmedi şimdide çok yoruluyorum gecede saat başı uyanıyor emziği verince yatıyor bunalıyorum artık zaten ister istemez kilo aldım ev yemek temizlik benim gibi olan var mı kilolu halimi görüncede daha kötü hissediyorum 😔çok şükür kızım sağlıklı iyi ama eski beni özlüyorum çantamı alıp dışarı çıkmak birgün bile olsa kafaya bişey takmamak istiyorum eski benden eser yok galiba eski halimi özlüyorum 😣
N

Nurten

7 Ocak 2026 20:35
Canım 57 kiloyla hamile kaldım 95 le doğurdum 80 kiloyum bebeğim 8 aylık 😂😂😂 İnan hiç takılma hele şu sosyal medya annelerine bakıp iç geçirme 😂 bir de arada nefes alabil diye büyüklerinin yanına git bebeğini emanet et şöyle 1 hafta olsa dahi biraz dışarı çıkarsın, biraz evde dursam dahi bebeği bırakıp kendine vakit ayırırsın. Üzülme hepimiz biriz aynıyız 😇
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 20:36
Bende şuan 85 kiloyum ne bilim canım ister istemez insan takılıyor ☺️
E

Ecem Ö. ..

7 Ocak 2026 20:36
Merhaba kendim 🙋🏻‍♀️bi an tereddüt ettim yazan ben miyim diye… uyuyunca da açıp fotoğraflarına bakıyorsun değil mi? Bir gün bugünler anı olacak. 1 ay önceki hali bile bambaşka geliyor insana düşünsene o gün bitti bir daha yaşanma ihtimali kalmadı. Bugün de öyle yarın da öyle… kendi alarmıyla uyanıp hazrlanıp okul-iş için evden çıktıklarında burnumuzun direği sızlamasın diye bugünlerin tadını çıkarmaya çalışaljm. Uykusuzluğun bir tesellisi maalesef yok insanı baştan yıkan unsur o. Eğitim almayı düşünmediniz mi hiç
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 20:51
Ecem hanım kızım 3 buçuk ayına kadar deliksiz uyuyan bir bebekti 4 aylık olunca uykusu bozuldu 4 buçuk 5 aylıkken iki dişi çıktı huy değişti doktorumuza dediğimiz de eskisi gibi olmasını beklemeyin uyku düzeni 1 yaşına kadar anca düzene girer dedi bazen sabrım taşıyor ama bana bakınca bir gülümsemesi yetiyor
N

Nurten

7 Ocak 2026 20:52
Hiç üzülme göbeklide güzeliz 😂 ben kendimle eğlenir oldum baş edemeyince 🥰
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 20:52
Bu gidişle öyle olacak galiba Nurten hanım 🥰
S

Seda

7 Ocak 2026 20:56
Benim oğlumda 7 ay 10 günlük okadar zor bir bebekki 46 kiloyla hamile kaldım 70 le doğuma girdim doğumdan sonra 60 dım şimdi 49 a düştüm yıprandım aynı durumdayız uykusuzluk yazamıyorum okadar yorgunum ama geçer inşallah 🙏
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 20:57
İnşallah Seda hanım yorgunluk tempo derken zaten gün bitiyor kendimiz için bir şey yapmaya fırsat kalmıyor
G

Gdkmc

7 Ocak 2026 21:00
Kilomuz bile aynı 🤪 öyle aynı hayatları yaşıyoruz yani 😅şaka bir yana bende aynı şeyleri yaşıyorum üzerine bir de eşimden ilgi beklentisi onun sülalesinin lafıyla sözüyla baş etme derken yok olup gittiğimi hissediyorum. Kimsenin beni görmediğini düşünüyorum. Duygularımı hissetmediklerini düşünüyorum ve bu inanın her şeyden zor. Böyle böyle buna da alışacağız sanırım. Çok üzücü…
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 21:02
Çok şükür eşim iyi ailede iyi ama kendim için bir şeyler yapmak istiyorum onlar için değil çünkü hayatım sadece bu döngüden ibaret değil kilo sıkıntısı geçer inşallah 😄
Deniz T.

Deniz T.

7 Ocak 2026 21:11
Merhabalar, ilk once sağlıkla buyusun bebeginiz.21,8,4 yaş ve 3.5 aylık evlatlarim var hepsinin peşinde kosuyorum. Evet yatağa uzandığim da yorgunluktan ayaklarımın zonkladığını hissediyorum ama ben bu gunlerime sukrediyorum. Bebegim dogdugun da eve cıkacaz diye beklerken yogun bakıma alindi kucagim birden boş kaldı. O yogun bakima her gidip sut verdigim de hemsirelere dedim ki sağ salim kucagima almayi nasipt Allahim nasip et ki ben birgun olsun kucagimdan indirmiyecem kucagimda buyutecem şukur evladim cıktı ve o gunden beri hep kucagimda taşıdım (Kucagima alamadigim gunlere inat) ve asla şikayetci olmadim bu gunume şukur dedim. Yani evet yoruluyoruz her bebek farkli buyuyor anneler olarak yoruluyoruz uykusuz kaliyoruz bazen kendi ozel bakimlarimizi yapmak icin zamani erteliyoruz ama olsun cunku evlatlarimizin bu zamanlarini ozliyecez. Rabbim gecmeyen dertler vermesin onlarin gulumsemesi bebegin tepki vermesi 4 yasinda ki kizimin kosarak sarilmasi ve sayamadigim onca sey hepsi gececek geriye ani kalacak.
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 21:13
Haklısınız deniz hanım desteksiz büyüttüm için olabilir belki sizede çok geçmiş olsun çok şükür sağ Salim kucağınıza almışsınız şükür 🙏 bir gülümsemeleri yetiyor ❤️
Deniz T.

Deniz T.

7 Ocak 2026 21:28
@Yeter Okatan annelik fedakarlık bizlerde bu guzel duygu ile bu fedarkarliklari yapiyoruz hepimizin bebegi sağlıkla buyusun.
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 21:28
Amin amin canım inşallah
M

Merve ..

7 Ocak 2026 21:47
Bende de göbek baya kaldı kilo da cabası 62 vs hamileydim şu an74 kiloyum ve hınbıl bi göbeğim var kilo da veremedim lohusalık ve doğum benimde aşırı zor geçti normal doğum yaptım inanılmaz birşeydi zor iki kez dikiş atıldı vs Nurten hanımın dediği gibi bazen bende kendimle eğleniyorum belki de eğlenmek de değil kızımı doğurduğum için öylesine mutluyum ki iyiki diyorum her zaman herşeye değer ama sizin gibi çöküşleim de çok oluyor eski fotoğraflara dalış eski beni sakinliği vurdumduymazlığı gezip tozmayı anne evindeki odamı geçirdiğim zamanları özlemiyor değilim bundan bile bazen üzülüyorum kızımı görünce vicdan Azabı çekiyorum annelik çok tuhaf ama tarifsiz de güzel karmakarışık şeyler işte amma da uzattım ne bileyim benimde içimi dökesim varmış ama herşeyden öte bizde insanız ne yapalım….
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Ocak 2026 21:49
Merve hanım sizde benim gibisiniz çok şükür benimde bir kızım var iyiki oldu onun gülüşü yeter bana ama ister istemez psikolojik çöküntü oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir