Dertleşme

192 görüntüleme
Damla A. .

Damla A. ..

6 Nisan 2026 21:24
Buraya yazacağım şeyden utanıyorum ama gerçek duygularımı da sizinle paylaşmak istedim. Annelik cok güzel bir duygu hele ki erkek annesi olmak bu dünya da en mutlu olduğum şey ama sevmediğim birsey var ki uyutma kısmı. Etimle kemiğimle nefret ediyorum. Arkama bakmadan kaçmak istiyorum. Hayati sorgulatiyir aklima kötü kötü şeyler getirtiyor.
Songül K.

Songül K.

6 Nisan 2026 21:27
Hic merak etmeyin yalniz degilsiniz 18 aylik kizim 1 yasina kadar malesef dediginiz gibi ben de nefret etmistim ama gecti gececek sabir deyin
S

Seval Y.

6 Nisan 2026 21:30
7 aylik kizim var, her gün aynı şeyi düşünüyorum. Yalnız değilsiniz ve surekli şunu tekrarlıyorum bugünler geçecek kızın büyüyecek ve dünyanın güzelleşecek biraz daha sabır.. inanin her gün her gün tekrar ediyorum. Anneliği cok sevdim ama uyutma kısmını bende hiç sevemedim
E

Esra G.

6 Nisan 2026 21:31
Her gece aynı duyguları yaşayan birçok anne var emin olun mesela bende onlardan biriyim gece olmasına yakın korku basıyor beni de. Tam yatırdım diyorum derin uykuya geçene kadar en az üç dört kez ağlıyor tekrar tekrar yanına gidiyorum yani emin olun yalnız değilsiniz
Damla A. .

Damla A. ..

6 Nisan 2026 21:34
Uyanıkligi 2 saati geçmesin yormayın banyo yaptırın rutin oluşturunlari yapıp bu kadar yorulmayı hazmedemiyorum. Saatler geçti herseyi yapıldı olmuyor olmuyor görmek dahi istemiyorum ben bu yorgunlukla artık baş edemiyorum.
S

Seda F. Ş.

6 Nisan 2026 21:49
45 günlük bebeğim var. Uyku konusunda maşallahı var ama bu ara akşam saatlerinde ağlama krizine giriyor. Gündüz ve gece çok güzel emen kızım 6-7 den sonra ağlama krizine giriyor ve emmiyor. Uyutup uyandırıp emdirmem gerekiyor ama çok zor uyanıyor. Akşam olacak diye gerçekten çok korkuyorum. Ama eminim hepsi geçecek sadece sabırlı olmamız gerekiyor bir şekilde geçecek öyle düşünün
Damla A. .

Damla A. ..

6 Nisan 2026 21:51

Seda Fırat Şimşek

45 günlük bebeğim var. Uyku konusunda maşallahı var ama bu ara akşam saatlerinde ağlama krizine giriyor. Gündüz ve gece çok güzel emen kızım 6-7 den sonra ağlama krizine giriyor ve emmiyor. Uyutup uyandırıp emdirmem gerekiyor ama çok zor uyanıyor. Akşam olacak diye gerçekten çok korkuyorum. Ama eminim hepsi geçecek sadece sabırlı olmamız gerekiyor bir şekilde geçecek öyle düşünün

6 ayligiz 4 ten sonra her gün ayrı kabus nefes almakta zorlanıyorum
N

Nurçin D.

6 Nisan 2026 21:52
2ay10 günlük bebeğim var ve derin uykuya geçmekte zorlanıyor tam uyudu derken uyanıyor saatlerce sallıyorum
S

Seda F. Ş.

6 Nisan 2026 21:57

Damla Akbulut

6 ayligiz 4 ten sonra her gün ayrı kabus nefes almakta zorlanıyorum

Her ay farklı bir atak olacak sanırım. Allah sabır versin hepimize
Ş

Şule ..

6 Nisan 2026 22:02

Damla Akbulut

Uyanıkligi 2 saati geçmesin yormayın banyo yaptırın rutin oluşturunlari yapıp bu kadar yorulmayı hazmedemiyorum. Saatler geçti herseyi yapıldı olmuyor olmuyor görmek dahi istemiyorum ben bu yorgunlukla artık baş edemiyorum.

Dışarıdan söylenilenler gibi değil de içinizden geldiği gibi davranmanız gerek belki de
A

Ayşe H. B.

6 Nisan 2026 22:06
Uyuyor sanıyorsun yatırıyorsun o boncuk gözler faltaşı gibi açılıyor. Bazen dayanılmaz oluyor ama hepsi kolaylıkla geçecek inşallah. Hepsi güzel anı olarak kalacak
Damla A. .

Damla A. ..

6 Nisan 2026 22:48
Evin içinde çocuk arabasıyla uyutuyoruz bu da yeni moda oldu keske uyusa da arabada bile razıyım Allah sabır versin hepimize 1 gün değil hergun kolay geçsin günümüz
Latife K.

Latife K.

7 Nisan 2026 11:47
uyku çok sıkıntılı. İlerleyen dönemde de böyle oluyor. Ama en azından daha kolay dalıyorlar. Daha uzun uyuyorlar. Bebeğiniz küçükse eğer çok normal bir durum
Damla A. .

Damla A. ..

7 Nisan 2026 11:49

Latife Karadaş

uyku çok sıkıntılı. İlerleyen dönemde de böyle oluyor. Ama en azından daha kolay dalıyorlar. Daha uzun uyuyorlar. Bebeğiniz küçükse eğer çok normal bir durum

6 aylık oğlum daha çok sünnetten sonra oldu bu uyku gerilememiz ağlaması
Latife K.

Latife K.

7 Nisan 2026 12:16

Damla Akbulut

6 aylık oğlum daha çok sünnetten sonra oldu bu uyku gerilememiz ağlaması

Ben artık alıştım mı diyeyim ne diyeyim. Belli dönemlerde çok zor dalıyorlar kısa uyuyorlar. Diş dönemleri çok sık kalkma mı dersiniz. Sünnetle ilgisi belki acıdığı için falandır. Ya da ay olarak diş sancıları olduğu içindir
G

Gülten A.

8 Nisan 2026 11:59
4 aylık kucakta sallayarak uyutuyorum artık ne bel kaldı ne kol gerçekten bazen ben de çok bunalıyorum sağolsun eşim akşamları bakıyor en zoru gece uykusu geceleri eşim uyutuyor kendinize vakit ayırmaya çalışın eşiniz bakarken bi kahve içmek bile ne kadar dinlendirici oluyor bebeğimi çok seviyorum bu günler geçici biliyorum sabır etmek lazım
T

Tuğba A.

8 Nisan 2026 21:44
1 yaşında bebeğim benimde en en en sevmediğim şey uykuya geçiş , uyutma süreci nefret ettim yani hiç bi zaman tam uyuyan düzenli bi uykusu olmadı tek uykuya geçsin diye dua ediyorum artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir