Derin Uykuya Geçmiyor

220 görüntüleme
B

Betül K.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 05:06
Mesela bebeğinizi salladınız ve yatağına koyarsınız dimi ben yapamıyorum bunu ayağımı çektiğim an uyanıyor ve sürekli dizimde kalıyor bu yüzden ve sabah 4 -5 gibi uyanıyor sallamazsam uyumuyor ben uykusuz kalıyorum çıldırmak üzereyim önerisi olan varmı
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 07:27
Merhaba, tam uykuya dalmadan beşiğine koyarak beşiğindede hafif sallama haraketi ile denediniz mi?
B

Betül K.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 07:39
Hatice Erol
Merhaba, tam uykuya dalmadan beşiğine koyarak beşiğindede hafif sallama haraketi ile denediniz mi?
Valla denedim başlıyor ağlamaya durmayınca tekrar dize acaba büyüdükçe geçer mi diye umut ediyorum
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 07:40
Betül Kocatürk
Valla denedim başlıyor ağlamaya durmayınca tekrar dize acaba büyüdükçe geçer mi diye umut ediyorum
Bebeğiniz kaç aylık?
Ş

Şeyda A.

22 Temmuz 2026 11:26
Biz de bu durumu yaşadık ve farklı uyutma yöntemiyle düzelttim
B

Betül K.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 12:49
Hatice Erol
Bebeğiniz kaç aylık?
7 aylık
B

Betül K.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 12:50
Şeyda Arı
Biz de bu durumu yaşadık ve farklı uyutma yöntemiyle düzelttim
Nasıl örnek verirmisiniz
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 12:59
Betül Kocatürk
7 aylık
Öncelikle uyku şeklini değiştirmelisiniz, kademeli olarak sallamayı bırakmayı ve farklı bir şekilde uykuya geçişini denemelisiniz bebeğiniz nasıl uykuya dalarsa uyandığındada o şekilde uykuya geçmeye alıştığından sallıyorsunuz muhtemelen. Yada diyelim ki salladınız ve uykuya daldı ama bırakamıyorsunuz sebebi kesintisiniz sallanması. Eğer 10 dk sallayıp uykuya geçtiğini gördünüz sallamayı bırakın sonra tekrar sallayın bırakın tekrar sallayın gibi sürekliliği kısıtlayın beşiğe koyuncada yine ara ara sallayarak (sırtından hafif hafif pat pat ile) deneyin birde. Buradaki şey aslında alışkanlığı değiştirmek.
Ş

Şeyda A.

22 Temmuz 2026 14:55
Betül Kocatürk
Nasıl örnek verirmisiniz
Kucağımda pış pışlamaya alıştırdım koyduğum gibi de poposuna pış pış yapıyorum uyanmıyo biraz yorucu oluyo ama koyarken uyanmıyo
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir