Derin Uykuya Geçiş

186 görüntüleme
R

Rukiye A.

20 Ocak 2026 09:14
48 günlük bebeğim 24 saatte 7-8 saat anca uyuyor, uyutma aşaması 1 saat bazen daha uzun sürüyor. Yatağına koyduğum zamanda 10 dk sonra uyanıyor
H

HY

20 Ocak 2026 09:32
Her bebek farklıdır ama benim bebegimde öyleydi ilk 3 ay kollarimda uyudu yataga birakinca uyandi anne sicakligi ve kokusunu istiyorlar sanırım bu 3 aylık dönemde 4. Trimester gibi bisey anne karnindan cikmis olmaya alişmamis oluyorlar 3. Ayindan sonra düzeldi benimki bence tadini cikarin artik istesemde kolumda gögsümde uyumuyo cabuk buyuyorlar ve anın tadını çıkarmayi malesef o an dusunemiyoruz
Ş

Şilan

20 Ocak 2026 10:45
Yarım kundak yapıp uyutun. 8 saat çok az gelişimini etkiler. Mutlaka uyutmaya çalışın. Beyaz gürültü açabilirsiniz.
R

Rukiye A.

20 Ocak 2026 11:03
Kundak piş sesi beyaz gürültü akla gelecek her şeyi denedim malesef ama olmuyor. Ayakta sallama ile biraz geceleri uyumaya başladı ama o da yeterli değil
S

Seyma S.

20 Ocak 2026 12:22
Nedenini bulmak lazim gaz yuzunden mi uyumuyor acaba
D

Dilek A. ..

20 Ocak 2026 14:46
Benim bebeğim de 2 ay 23 günlük memede uyukluyo hatta bazen memeyi bırakıp uyuyor ama yatağa koyunca uyanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum dahası memede uyuklayıp bıraktığında da geri arıyo
R

Rukiye A.

20 Ocak 2026 17:46
Gaz reflü her ihtimali düşündüm ama malesef
R

Rukiye A.

20 Ocak 2026 17:47
Dilek Abdullahoğlu
Benim bebeğim de 2 ay 23 günlük memede uyukluyo hatta bazen memeyi bırakıp uyuyor ama yatağa koyunca uyanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum dahası memede uyuklayıp bıraktığında da geri arıyo
Aynı şeyler bende de var
N

Nisa B. ..

20 Ocak 2026 21:18
Rukiye Akış
Kundak piş sesi beyaz gürültü akla gelecek her şeyi denedim malesef ama olmuyor. Ayakta sallama ile biraz geceleri uyumaya başladı ama o da yeterli değil
Benim bebeğim de aynıydı 50 günlük şuan maalesef ki halsiz ve yorgun düştü uykusuzluk yüzünden ve hasta oldu vücudu dayanamadı 5 gün hastanede yattık ve orda beşikte yani benden ayrı uyumaya alıştı mümkün olduğunca ayrı uyutmaya ve belli bi saat uyutmaya çalışın olmuyorsa doktora başvurun sonra daha kötü olabiliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir