Derin Uykuya Geçemiyor
199 görüntüleme
Y
Yeşim K.
2 Aralık 2025 15:24
Merhaba 45 günlük bebeğim var. Gaz sancılarından dolayı zaten verimli uyumuyordu. Ancak 3 gecedir derin uykuya geçemiyor. Her zaman uyutabilmem mininum 30-40dk sürüyor zaten tam uyudu diyorum ben de uyuyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor. Kucakta olmak istiyor hatta memede olmak istiyor. Fakat o zaman bile her defa tam derinleşemiyor. Biliyorum küçük ve kucak ihtiyacı var ancak benim de uyumam lazım bir şekilde. Bu süreci nasıl yönetebilirim ve neden böyle sorunumuz artmış olabilir?
S
Selin E.
2 Aralık 2025 16:11
Kızım 2 aylık bizde böyleyiz.kanguru gibi kucağınıza bağlayıp yaslanarak dinlenmeye çalışın maalesef zor zamanlar
Y
Yeşim K.
2 Aralık 2025 18:02
Annem hala evine dönemedi gece 2 saat o tutuyor o sayede kısa bir blok uyku alabiliyorum valla nasıl sürdürülebilir bu durum bilemiyorum hepimize kolaylık dilerim
M
Merve G.
2 Aralık 2025 18:05
Benim bebeğim 50 günlük nerdeyse 20 gündür asla yerde yalnız yatmıyor koyduğum an uyanıyor ve sürekli kucağımda uyuyor hatta geceler üzerime yatırıyorum o şekilde uyuyorum ben de tabi buna uyuma dersen
Ç
Çilem K.
2 Aralık 2025 18:12
Gaz sancısımdan dolayı sürekli meme isteyebilir ama saatinde vermenizi öneririm. Benim bebeğim degaz sancısından sürekli uyanıypr uyumuyor memede sakinliyordu.. Reflü ye sebep oldu sürekli reflü ilacı içirmek zorunda kaldım yaz bebeği oldugı için her gece duş ile rahat uyuyordu bebeğim. Oda sıcaklığınınız uygunsa duş ve bebeğim saçkurutma makişasının sesi ile rahat uyuyordu. Ağlama krizi geldiğinde saç kurutma acınca uykuya geçiyordu hala zorlandıgımda saç kurutöayı acarım uyku ya kolay geçiyor ama çok alıştırmayın onsuzda uyumuyor bu sefer ☺ 4 aylık oldu
S
Selin E.
3 Aralık 2025 00:35
Benimde annem hala bizimle kalıyor. Çoğumuz benzer şeyler yaşıyoruz inşallah yakında düzelir. Allah yardımcımız olsun
Y
Yeşim K.
6 Aralık 2025 12:59
Belki sizlere de yardımcı olur ben yatağına kendini boşta hissetmesin diye örtülerden yuva yaptım bir de womb sound (anne karnı sesi kalp atışlı su sesi gibi) youtubedan açıyorum biraz yardımcı oldu mükemmel olmasa da beni biraz dinlendirdi bilginiz olsun